Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-07-10

Molt hem sentit a parlar sobre el lideratge i de les qualitat que ha de tenir un cap per a ser respectat, estimat i admirat pels seus treballadors. I es que, ser cap es una tasca difícil que requereix una bona dosi d’habilitats i capacitats directives que permetin conduir a l’equip a aconseguir els objectius marcats.De fet, segons l’informe “Randstad Employer Branding” el 66% dels treballadors destaca la confiança i honestedat com els aspectes més valorats en un cap, seguit d’un 57% que considera que, el més important es la seguretat que transmeti el cap durant la presa de decisions. Com podem veure, el treballador espera trobar en el seu superior a una persona carismàtica, ètica i amb coneixements consolidats sobre la seva activitat empresarial, capaç de motivar a l’equip i de liderar els projectes.

Ara bé, si profunditzem en aquests aspectes cal destacar la qualitat ètica i l’empatia com a elements clau, un cap pot guanyar credencials a través de la seva intel·ligència però, amb el que realment es guanya al treballador es, amb la capacitat de posar-se al seu lloc, de manera en la què, a més de saber com prendre certes decisions o comunicar aspectes relatius al seu desenvolupament professional, ell mateix actuí en conseqüència.Per una altra banda, l’informe també senyala les principals motivacions dels treballadors al seu lloc de treball: el 41% dels treballadors consultats demana una jornada laboral flexible; un 39% un ambient laboral agradable i el 38% valora especialment la possibilitat de poder convalidar el treball amb les circumstàncies personals.

En aquest sentit, des de els Centre de Negocis a Madrid treballem oferint als empresaris espais de treball agradables, còmodes i motivadors, tant per a ells com per als seus treballadors. Les nostres oficines i despatx, sales de reunions i videoconferències estan disponibles amb d’immediatesa que requereixi. Així mateix, ajudem a millorar la qualitat laboral amb els nostres serveis d’administració i suport tecnològic les 24 hores del dia.

Compártelo

Inici de sessió