Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-01-17

L’any acaba de començar i és el moment perfecte per llançar-te a iniciar els projectes que s’han anat definint en els mesos anteriors. Per això, des de Lexington, et proposem una llista amb els principals negocis en auge l’any 2019. Segur que algun d’ells encaixa amb la teva passió o simplement t’ajuda a redefinir el pla estratègic de la teva empresa i a enfocar-lo als interessos dels consumidors del present. L’important és no desmarcar-se d’aquestes tendències que prometen l’èxit empresarial.

“Les tendències de negoci són oportunitats per iniciar nous projectes o dissenyar noves estratègies en empreses ja existents”

Tendències de negocis 2019

El món evoluciona a un ritme vertiginós i el món dels negocis dels últims anys va seguint el camí marcat també per aquest procés global. Cobrir les necessitats d’una població cada vegada més connectada, informada i compromesa amb el medi ambient és el repte de les empreses que volen posicionar-se com les millors.Per tant, empreses amb les idees revolucionàries i sostenibles, negocis a través d’internet que permeten que el consumidor continuï amb el seu particular ritme de vida i serveis que afegeixin un plus de valor a les habilitats de l’usuari es posicionen com negocis en auge el 2019.

Idees de negoci

Entre les infinites possibilitats del món dels negocis, hem seleccionat una llista de les idees que millor engloben aquestes tendències del 2019:

1↠ Productes Ecològics

Cada vegada és major l’interès que la societat està posant en el medi ambient. Els béns ecològics obtinguts a partir de produccions respectuoses està comencen a omplir el cistell de la compra dels ciutadans més compromisos i la demanda d’aquests productes d’alimentació, roba, higiene, neteja o cosmètica està augmenten considerablement.Es preveu que aquesta demanda segueixi creixent com en els pròxims anys, al qual muntar un punt de venda de productes ecològics, bé sigui físic o digital, és un dels negocis en auge aquest 2019 més destacat i amb un èxit quasi assegurat.

 2 Cases prefabricades

Les cases prefabricades ofereixen multitud d’avantatges enfront de les construccions tradicionals quant a disseny, adaptabilitat, personalització i respecte pel medi ambient. A més a més, s’estan posicionant com una de les primeres opcions a tenir en compte a l’hora d’abordar la cerca d’un nou habitatge.Les construccions modulars, com dèiem, estan irrompin fortament en el mercat immobiliari espanyol i encara no existeixen molts fabricants i distribuïdors que comercialitzin aquest tipus de cases en auge, pel que podria ser una bona opció de negoci per aquest 2019.

3 Desenvolupament d’aplicacions mòbils

Els telèfons mòbils han conquistat el món i conèixer els entredius del desenvolupament de les aplicacions és tot un triomf. I és que cada producte, cada empresa i cada servei vol estar present en aquest format que es cola a les butxaques de les persones de qualsevol edat. Muntar un negoci de desenvolupament d’aplicacions mòbils, per tant, és una opció d’èxit assegurada i cada vegada més demandada.

 4 Cursos educatius en línia

Els cursos en línia estan presents a internet quasi des dels seus inicis, però durant l’última dècada el seu creixement ha estat desorbitat. Segons estudis, aquest tipus d’aprenentatge hi ha augmentat un 900% des del 2010 i la tendència diu que seguirà creixent, Crear cursos en línia és tot un encert. A més a més, les temàtiques són infinites i això fa que el ventall de possibilitats sigui immens.

 5↠ Serveis coaching

El món de la consultoria i el coaching ha experimentat tot un boom en els últims anys i la tendència diu que seguirà tenint èxit en un futur a mitjà termini. I és que en un món tan saturat, aconseguir el desenvolupament professional i personal pot marcar una gran diferencia. Els professionals d’aquest àmbit són cada vegada més demandats i estan aconseguint colar-se de ple a la llista de negocis en auge d’aquest 2019.

“On hi ha una empresa d’èxit, algú va prendre una decisió valenta”Peter F. Drucker

Compártelo

Inici de sessió