Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-04-01

Arriba el moment d’organitzar les vacances, però, com sempre, aparcar el treball pendent durant diversos dies resulta una missió impossible. No et preocupis, tenim la solució perfecta para tu!

Coworking Holiday

Una tendència que està en augment a tot el món són els Coworking Holiday, espais compartits on els que no poden desatendre les seves responsabilitats laborals poden compaginar les seves estades de vacances a llocs idíl·lics i capitals de tot el món i mantenir al dia el seu negoci. Pel moment, bloguers independent, empresaris, emprenedors i professionals relacionats amb solucions tecnològiques són els principals beneficiaris d’aquest tipus de servei, que gaudeix d’una nova repuntada a cada període de vacances.

Una de les principals causes que han propiciat la generalització d’aquest tipus de serveis és l’ increment del número de treballadors autònoms a tota Europa, amb xifres que a Espanya van superar els tres milions de persones inscrites al Règim Especial de Treballadors Autònoms durant el mes de juny de 2014, la qual cosa suposa un 19% de la població ocupada.

L’ acollida d’aquests serveis és tan bona que ja s’està incloent els paquets de vacances “tot inclòs” als principals destins turístics com Tailàndia, i no deixen de proliferar les empreses que ofereixen solucions residencials juntament amb les seves ofertes d’oficina a distància, pensant en les necessitats d’escriptors, bloguers, artistes, dissenyadors, etc… un dels públics que més s’està beneficiant de les facilitats del coworking holidays són els amants del surf que, gràcies a aquest tipus de solucions poden compaginar el seu treball amb aquest esport d’aventura que motiva grans passions.

Ara tu també pots afegir-te a aquesta tendència cada dia més freqüent gràcies al nostre servei d’oficina virtual, que et permeten combinar negocis i plaer durant els teus viatges mentre nosaltres ens encarreguem de l’atenció de trucades o la correspondència física. No et perdis les immillorables promocions disponibles dins d’aquesta modalitat de servei.

I si el que vols es gaudir d’unes coworking holidays a un dels principals destins turístics i ciutats costeres espanyoles, estarem encantats d’acollir-te als nostres centres de negoci de Màlaga, Marbella o València. Si busques destins més urbans, com Madrid i Barcelona, pots llogar despatxos o sales de reunions per hores o dies, gaudint de les avantatges d’un dels centres de negoci més prestigiosos del país.

Compártelo

Inici de sessió