Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-09-03

Les vacances t’han servit per relaxar-te, desconnectar, divertir-te i gaudir d’uns dies en família i amb els amics, però arriba el moment de tornar a treballar. Si la tornada a la feina et torna de cap, aquí tens els 9 millors consells perquè tornar a la rutina sigui bufar i fer ampolles:

  1. Primer i molt important: sigues optimista. Ets un privilegiat, tothom no té la mateixa sort que tu, són molts els que no poden tenir vacances a l’estiu. El nostre savi consell: en lloc de lamentar-te, intenta pensar en lo bé que ho has passat i el que has desconnectat, relaxat i carregat d’energia. Pensa en positiu i intenta gaudir de cada moment amb el teus companys, i de cada tasca ben feta que aconsegueixis.
  2.  Aprofita la tornada a la feina per tenir noves metes i objectius. Tornar amb les piles ben carregades t’ajudarà a canalitzar tota l’energia per aconseguir-los. Per augmentar la teva motivació i rendiment, posa’t uns terminis per complir les tasques i així aconseguiràs treballar molt més relaxat.
  3. Segueix al peu de la lletra això de ‘renovar-se o morir’: reorganitza i redecora el teu espai de treball. Canviar coses de lloc, posar fotos noves de les últimes vacances, penjar noves postals, etc. t’ajudarà a veure el teu entorn d’una manera diferent i afrontar amb més ganes la jornada laboral, ja que la teva ment associarà el nou espai amb un lloc fresc i diferent.
  4.  La planificació, la teva nova millor aliada. La tornada a la feina és el moment ideal per reorganitzar la teva planificació habitual de tasques. Alguns trucs per millorar la teva organització? Utilitza un calendari i col·loca les tasques a realitzar segons la seva prioritat, comença el dia amb les tasques que més t’agradin i alterna-les amb les que més mandra et faci fer, però recorda: “no deixis per demà allò que pots fer avui”.
  5.  Mou-te: evita estar tot el dia quiet sense aixecar-te de la cadira i busca qualsevol motiu per a caminar per la oficina. Qualsevol excusa és bona: reunions amb clients, brainstormings amb els companys, projectes per equips de treball, etc. A Lexington també apostem pel moviment i per això disposem de diferents sales i despatxos que et permeten facilitar el teu treball i fer-lo més flexible i agradable.
  6. Com ja deien els grecs: ‘mens sana in corpore sano’. És molt important per a la teva salut física i mental que practiquis esport. És el millor antídot per a  combatre l’estrès i estar de millor ànim, el qual beneficiarà el teu rendiment.
  7. Mantingues una dieta sana i equilibrada: segueix les pautes de la dieta mediterrània i això t’ajudarà a mantenir el bon humor i per tant, a estar més motivat i a ser més productiu.
  8.  Segueix la regla de les 8 hores: és vital que dormis bé i descansis com a  mínim 8 hores. Encara que al començament t’assembli molt difícil, segur que pots  aconseguir-ho.
  9. La volta al treball és dura, però no és la fi del món. Continua amb la teva vida social i el teus  plans: sortir a passejar, prendre alguna cosa amb els teus amics o organitzar alguna escapada de finalització de setmana, són algunes de les activitats que pots fer amb el teu temps. Mantenir-se actiu socialment és també una bona manera de desconnectar de la feina.

No hi ha secrets per a l’èxit. Aquest s’aconsegueix  preparant-se, treballant àrduament i aprenent del fracàs“, Colin Powell

Compártelo

Inici de sessió