Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-07-28

El món dels negocis creix com l’escuma i tots som testimonis dels canvis que es produeixen contínuament. L’aparició de nous termes, nous models de negoci i l’auge de figures com la dels business angels ens presenten un escenari amb infinites posibilitats.

Però, quin és exactament el rol del business angel?

Aquests “àngels dels negocis” aporten finançament i experiència a emprenedors amb la finalitat d’obtenir beneficis a mitjà i llarg termini.

És a dir, inverteixen els seus calers i el seu temps en ajudar a empreses amb projecció de futur a crèixer i fer el llançament al mercat sota la seva recomanació.

Els business àngels neixen amb l’objectiud’ajudar a nous empresaris i representen una via de financiació cada vegada més demandada

Pel que fa a la part econòmica , tot i no haver-hi unes quantitats establertes, els business angels poden finançar operacions entre 50.000 i 300.000 euros, o entorn al 25% del seu capital disponible . Aposten per startups escalables, amb un fort component d’innovació i possibilitats reals de creixement.

A Lexington hem seleccionat 4 dels business angels més importants i influents del panorama nacional:

1. Carlos Blanco

És fundador i CEO de Nucli Venture Builder i de Connector Startup Accelerator. Com business angel ha invertit en més de 30 empreses , entre les quals destaquen Blueknow , Coguan , DONEU , Pricebets , iGlobalmed, Rreclamador , Kantox , PopPlaces , Captio o infantium . Té una llarga trajectòria com a inversor i , actualment, forma part de la Junta Directiva de l’ Associació Espanyola de Xarxes de Business Angels (AEBAN).

2. Elena Gómez del Pozuelo

És presidenta d’ Adigital, emprenedora i inversora en BebeDeParis, Womenalia, Increnta, Incipy, Inesdi, Miximoms, Misoky iy Brainsins. Ha cofundado set startups al larg de tota la seva trayectoria profesional i és una de las emprenedores espanyoles més influents en el sector del e-commerce.

3. Alejandro Suárez

Emprenedor, empresario, inversor i autor especialitzat en el sector de noves tecnologies. Aquest business angel és president de la Fundació Marqués de Oliva, Director del Diari Qué! i de la Revista Capital; vicepresident de l’ AIEI (Asociació de Inversors i Emprenedors de Internet), ademés de  Soci i Conseller de diverses companyies.

4. Albert Armengol

Aquest business angel té més de 12 anys d’experiència en el sector sanitari en organitzacions como Sanitas o DKV. Actualment és soci de tres de les sis empreses que ha ajudat a impulsar: Lingia.com, Genoom.com y 3Scale.net.

                     “Les oportunitats grans neixen d’haver sabut aprofitar les petites ”.

Bill Gates

Compártelo

Inici de sessió