Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-03-07

Des de Lexington volem que estiguis sempre a l’última en matèria empresarial, per això avui et presentem el Coffice, la nova tendència en espais de treball que ha arribat a Espanya per quedar-se, la coneixes?Aquest nou terme que uneix el cafè i l’oficina fa referència als nous espais de treball que s’assenten a mig camí entre l’oficina tradicional i la cafeteria més de moda.

“Els espais de treball tradicionals queden enrere davant d’aquestes noves tendències com el Coffice”

L’ús d’aquests nous espais està destinat a tota mena de treballadors que volen aprofitar els avantatges del treball flexible i establir la seva oficina en un lloc que augmenti la seva motivació i ajudi al fet que la seva inspiració arribi al més alt.

Característiques del Coffice

 No importa en quin lloc del món et trobis, aquests nous espais de treball comparteixen moltes característiques entre elles, i aquí et presentem les principals:

1. Pagues per el temps d’ús

La primera regla dels nous espais de treball és que la duració del contracte és molt flexible i, a més a més, mentre fas ús de les instal·lacions, pots gaudir de snacks, té, i per descomptat, de cafè per a tots els gustos.

2. Internet de máxima qualitat

Disposar d’una bona connectivitat és el requisit indispensable perquè els Coffice es converteixin en llocs a tenir en compte per teletreballadors, empresaris o emprenedors. I és que treballar a distància suposa haver de fer ús de manera habitual de videotrucades i programes en línia que requereixen bons recursos de xarxa per funcionar de manera òptima. Per tant, en aquests espais la connexió és sempre rapida i fiable.I, per descomptat, no et preocupis per la bateria dels teus dispositius elèctrics abans de sortir de casa perquè en el Coffice no tindràs problema per connectar-los a la xarxa sense fils, carregar la bateria i… seguir treballant!

3. Decoració cuidada

Encara que en un primer moment no sembli una característica prioritària, els Coffice coneixen la importància de cuidar la decoració dels seus espais amb el fi de dotar els usuaris d’un ambient òptim en el qual portar a terme els seus negocis. El disseny d’interiors està extremadament cuidat, igual que la il·luminació i la disposició dels elements que evitin problemes de sonoritat als treballadors. A més a més, el mobiliari es caracteritza per ser extra còmode per aquells que passen llargues jornades davant dels seus ordinadors.

4. Tranquil·litat

Compartir l’espai de treball no està renyit amb trobar un lloc tranquil i d’ambient relaxat en el qual poder concentrar-se al màxim en la recerca d’inspiració o en les tasques del dia a dia. Els Coffice han tingut en compte aquestes peticions, proporcionant als usuaris llocs en els quals gaudir de la cafeteria tradicional i altres en els que aprofitar al màxim els recursos destinats al treball.Necessites silenci absolut o prefereixes connectar el teu ordinador en algunes de les aules instal·lades en els nostres coffee points i així trobar la inspiració entre cafè i cafè? A Lexington, tu decideixes!Workspaces que s’adapten a tot tipus de necessitats.

 5. Ben connectat

Si ets un treballador flexible, sabràs la importància de comptar amb un espai de treball ben comunicat. Els coffice més TOP estan situats en les zones financeres més representatives perquè tan tu com les teves visites podeu accedir fàcilment a través de qualsevol mitja de transport.

 “L’èxit es la suma de petits esforços repetits un dia si i un altre, també.”

Robert Collier

    

Compártelo

Inici de sessió