Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-08-25

Vivim immersos en un món digitalitzat, un fet del que ja ningú pot escapar. Les empreses més tradicionals estan acceptant cada cop més el repte de canviar els seus models de negoci per adaptar-se als nous mitjans digitals i mantenir el desenvolupament de la seva activitat amb l’objectiu de seguir sent competitives.

Formar part del procés de digitalizació és formar part d’una societat moderna, canviant i conscient de l’ importància que tenen les noves tecnologies en l’àmbit empresarial. Des de Lexington t’ho detallem per tal que afrontis aquest canvi amb les màximes expectatives:

1. Anàlisis de necessitats

Abans de res, has de fer una valoració prèvia i identificar quins son els teus objectius a complir. Sense una estratègia ben definida, no es podrà contestar a la realitat d’una economia digital i a demanda del consumidor.

 2. Contacte amb l’ecosistema digital

És fonamental estar en contacte directe amb els actors principals de l’ecosistema digital. Quant més a la vora estiguem de les firmes tecnològiques (de las startups en especial), més possibilitats tindràs de conèixer les seves prestacions i poder implantar les que millor nivell d’optimització empresarial puguin generar.  

3. Incorporació de professionals multicanal

Les empreses que s’adapten a la transformació digital hauran de buscar ajuda professional amb rols multicanal que integren la visió digital i l’analògica i que permeten analitzar qualsevol fase del procés.

4. Lideratge transformacional

Són els CEO’s, com a líders empresarials, qui han d’adoptar una conscienciació sobre l’ importància d’aquesta transformació per a saber com promoure-la i evitar qualsevol impediment o barrera al canvi.

La transformació digital és imprescindible per a la competitivitat i per a la supervivència de les empreses

La transformació digital no nomes és cosa de la tecnologia, sinó que engloba els fonaments més profunds de l’ empresa. Replantejar les oportunitats de negoci i aconseguir un canvi cultural serà els majors reptes d’aquest procés. 

“Internet i la digitalizació no són un simple salt tecnològics, sinó una descomunal mutació cultural, econòmica i política sense precedents”.

Ángeles González-Sinde

Compártelo

Inici de sessió