Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-04-25

El disseny  d’oficines corporatives s’ha convertit  en un dels factors que incideixen amb més força en el benestar laboral i, per tant, en la productivitat. I és que, en els últims anys, l’espai de treball ha sofert grans canvis i ha passat de ser l’escenari en el qual s’exerceix l’activitat laboral a convertir-se en un dels protagonistes de les empreses que busquen millorar el benestar dels seus empleats i aconseguir el màxim rendiment

“El disseny d’oficines corporatives influeix directament en la concentració, en la creativitat i en la productivitat d’un equip”

En Lexington  comptem amb espais de treball flexibles i adaptats a les necessitats de cada empresa, que ajuden al fet que els treballadors es sentin més motivats i aconsegueixin millors índexs de productivitat.

El disseny d’oficines corporatives que necessita la teva empresa

Cada corporació té unes característiques, unes necessitats i uns requisits indispensables que permeten als empleats poder dur a terme les seves tasques, però per norma general, aquests són els trets principals que tot disseny d’oficines corporatives ha d’incloure:

 

Varietat d’espais

La flexibilitat laboral es va obrint camí en cada vegada més empreses, i això ha fet augmentar els espais de treball menys rígids que congreguen a diferents departaments en un mateix espai, afavorint la comunicació i el treball en equip. Ara bé, un bon disseny d’oficines corporatives deu també tenir en compte altres espais privats i ben insonoritzats, destinats a reunions privades o a moments en els quals es requereix de la màxima concentració.

Imatge de marca

Un espai corporatiu ha de reflectir per sobre de tot la personalitat de la teva companyia, és vital que els colors, els elements de decoració, etc. transmetin una identitat de marca sòlida i recognoscible. Ajudaràs al fet que la vinculació de la teva empresa amb l’equip, partners, clients i proveïdors augmenti considerablement. Des de fa diversos anys, Lexington s’ha especialitzat en la creació d’espais corporatius completament a mesura: disseny i configuració ad hoc per a complir amb les necessitats de cada empresa.

Última tecnologia

Actualment, la tecnologia forma part del dia a dia de gairebé totes les empreses, per la qual cosa l’espai ha de tenir en compte les necessitats tecnològiques presents i fins i tot preveure les futures per a no quedar obsoleta ràpidament.

Inspiració i relax 

Poder apartar la vista de l’ordinador durant un moment i veure naturalesa o unes vistes de pel·lícula té uns efectes molt positius sobre la salut, ja que aconsegueix que la ment es buidi i torni a recuperar nivells màxims de concentració. El nostre centre negocis de la Moraleja està completament envoltat de zones verdes i les seves oficines corporatives són la millor elecció per a les empreses que busquen l’alt rendiment dels seus empleats. Per part seva, si vols veure Madrid o Barcelona des de les altures, pots visitar nostres workspaces de Castellana – Cuzco , Castellana – Azca i Gran Vía Carles III Trade i Diagonal L’illa. Recorda que un bon disseny d’oficines corporatives incideix directament sobre la productivitat laboral i la motivació dels equips. Així que, si vols conèixer com són els nostres espais i com posem en pràctiques aquestes claus en Lexington, contacta’ns i comença a descobrir la nova (r)evolució dels workspaces.

Per a incrementar la teva productivitat no busquis augmentar el nombre d’hores que dediques, sinó reduir el nombre de tasques que no impacten

Anxo Pérez

  

Compártelo

Inici de sessió