Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-06-13

El Downshifting és una paraula anglesa que fa referència a un canvi descendent, per exemple, en les marxes d’un vehicle. Fa alguns anys que aquest terme es va començar a usar en l’àmbit laboral per definir a aquesta gent que busca de manera voluntària reduir les seves obligacions per destinar més temps a la família o a l’oci, rebutjant certes oportunitats de negoci i apostant per la tranquil·litat laboral.

Tot és questió d’equilibri

Aquesta nova forma de vida en la qual menys es més, pretén trobar l’equilibri entre la vida laboral i la personal, potenciant el benestar emocional. I és que fa alguns anys que es venen demostrant que no és més feliç el que més diners o feina té, sinó el que aconsegueix trobar el punt intermedi entre la vida laboral exitosa i el desenvolupament personal. 

Avantatges del downshifting

Si has arribat fins aquí, és perquè t’atrau la filosofia del menys es més, veritat? Segueix llegint perquè a continuació et detallem alguns dels principals avantatges de posar-la en practica:

1. Temps lliure

Surts de l’oficina, entres al supermercat, programes la rentadora i quan t’adones és hora de dormir. Slow Down! Defineix bé fins on vols arribar amb el teu negoci i rebutja aquell que estigui fora dels teus objectius principals. Poder gaudir de més temps lliure és un dels millors avantatges dels empresaris que aposten pel downshifting.

2. Menys preocupacions

La teva idea de negoci funciona i t’aporta bons ingressos, l’estructura està ben definida i pots controlar cada detall de la teva empresa. L’activitat laboral es pot quedar i es queda a l’oficina i això et permet gaudir del teu temps lliure de qualitat Has notat com la tranquil·litat ajuda al fet que la teva productivitat laboral estigui a nivells màxims?

3. El valor de les petites coses

I el sou? Aquesta és la pregunta que molts empresaris o emprenedors es fan arribats a aquest punt. Guanyar diners està bé, però guanyar els diners justos per viure bé et fa ser més lliure i aprendre a valorar les situacions o moments que no tenen preu. Recordes? Menys és més.El downshifting ha arribat per quedar-se i cada vegada son mes les persones que aposten per aquesta fórmula que redueix al màxim els nivells d’estres laboral. No importa si ets empresari, emprenedor o treballador per compte aliè: ara és el moment de decidir si vols que aquest terme et defineixi.

Dolços són els pensaments amb agradables continguts, la ment tranquil·la és més rica que una corona.

Robert Greene

Compártelo

Inici de sessió