Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-03-01

Com prevenir l’estrès laboral és alguna cosa que aquells treballadors més susceptibles i “fràgils” busquen des del minut zero. I és que, quan un s’endinsa en un bucle d’intranquil·litat i inseguretats professionals, és possible que acabi sofrint autentiques tensions, esgotament o ansietat que, posat tot junt en una coctelera, pot derivar en un perjudicial estrès laboral.

Segons el INE, el 59% de treballadors sofreix algun tipus d’estrès a la feina

En aquest sentit, és important que tinguem en compte algunes de les dades rellevants segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), com que: l’estrès provoca el 30% de les baixes laborals a Espanya i que el 59% dels treballadors sofreix algun tipus d’estrès a la feina al llarg de la seva vida.

6 tips per saber com prevenir l’estrès laboral.

Així doncs, si ets dels que s’atabala (amb facilitat) quan el volum de feina augmenta considerablement a la teva empresa en una època determinada, apunta aquests consells per saber com prevenir l’estrès laboral i… estar 100% preparat!

1. Estableix descansos regulars.

Gaudir de breaks de forma regular t’ajudarà a desconnectar de la rutina de feina, a allunyar l’estrès i a tornar amb les piles recarregades. Dona un cop d’ull a aquest post sobre 8 consells per sortir de la rutina laboral i converteix-te de nou en més eficient i productiu.

2. Organitza el teu espai de treball.

Treballar en un entorn agradable ajuda a augmentar la concentració i productivitat, ja que si aquest és un autèntic caos, com no estaràs estressat? Organitza’l al teu gust, com més còmode estiguis, ja que qui estarà dia rere dia aquí ets tu, així que, tu decideixes!

3. Delegar a vegades, és clau!

Aprèn a delegar tasques que no depenen només de tu, comença a despendre de les responsabilitats que poden adoptar altres companys: Això farà que en el treball “de mes” no interfereixi en la teva rutina laboral i mantinguis l’estrès ben allunyat de tu.

4. Prioritza, prioritza and… prioritza

Elabora llistes setmanals o diàries sobre les tasques que has de realitzar i organitza-les per ordre d’importància: prioritzar és la base de tot! És millor fer poc i bé, que molt i malament, no creus?

5. El teu temps necessita organització.

Organització per sobre de tot! És important evitar que els imprevistos organitzin la teva agenda i saber diferenciar l’urgent de l’important, perquè únicament tu ets qui ha de marcar els temps. Si ho necessites, pots comptar amb apps que t’ajudin a gestionar el teu treball i administrar-lo de manera més eficient.

“En moments d’estrès, sigues audaç i valent”

Horacio

Compártelo

Inici de sessió