Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-12-29

Un negoci es recolza principalment en tot l’equip humà que el conforma: és el motor que crea i produeix tots els serveis i productes que ofereix l’empresa, el que aconsegueix els resultats i gràcies al qual s’obtenen els beneficis. És a dir, sense ell l’empresa no existeix i ni té sentit.

Per tant, que l’equip de treball estigui motivat i es senti segur i confiat amb la tasca que es realitza cada dia és un aspecte de gran rellevància, ja que d’això dependrà que s’obtinguin uns resultats més positius, eficients i productius. No obstant, hi ha molt empresaris que s’obliden d’això.

Un bon líder ha de ser capaç de motivar a l’equip de treball, i a final d’any és un bon moment per fer-ho. Per què?

  • És una època a la que normalment s’organitzen esdeveniments d’empresa on participen tots els treballadors. El més comú són els sopars d’empresa, encara que hi ha altres opcions, com els team buildings, que permeten que els companys socialitzin entre ells i es coneguin millor.
  • Serveix com una clausura d’any, on es pot fet un balanç dels punts positius i negatius dels últims mesos, destacant aquells més efectius i aprenent d’ells i analitzant els negatius per tal que no tornin a passar. També es pot aprofitar el moment per a plantejar noves fites per el futur. És important compartir aquest balanç amb tot l’equip, ja que això fa que es sentin integrats dins el projecte i per tant, fa que lluitin per aconseguir l’èxit.
  • És una bona època per a donar un discurs on es reconegui i agraeixi l’esforç diari i el treball ben fet per part dels treballadors. Així, perceben que el seu esforç es valora, el que els motiva per a seguir treballant durament. Les àrees de descans dels centres de negocis Lexington, amb un ambient més distès, pot ser una bona elecció a l’hora de dur a terme alguna d’aquestes activitats (brindis d’empresa, coffee o brunch amb un toc especial, etc).
  • A més del reconeixement verbal també es pot premiar el treball amb incentius. per exemple, una cosa que s’acostuma a fer a Espanya és regalar lots de Nadal o donar pagues extres, però també hi ha altres maneres, com els premis de reconeixement al treballador (el millor treballador de l’any, el més eficient, etc.) o oferir flexibilitat laboral per a que puguin conciliar la seva vida laboral i personal. Tot això farà que estiguin més feliços al seu dia a dia, i per tant, també al treball, la qual cosa augmentarà la seva eficiència.

“Tu pots somiar, crear, dissenyar i construir el lloc més increïble del món… però es necessita gent per a que tot això es faci realitat” Walt Disney

Compártelo

Inici de sessió