Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-11-30

Si alguna cosa diferencia als líders empresarials de la resta de CEOs són les seves múltiples qualitats i habilitats per aconseguir tot el que es proposa i ser capaços de remar en el mateix sentit per guiar al conjunt de la seva  empresa.

Un líder és capaç de detectar oportunitats de millora per l’empresa i crear un ambient de feina que estimuli la creativitat i la productivitat dels treballadors

Així doncs, si vols saber com ser un líder empresarial TOP, en aquest post et desvetllem les 4 imprescindibles que has de complir: grava-te-les a foc i, adopta-les!

La fórmula per aconseguir el lideratge empresarial:

✅ Lleial

En una empresa el concepte de lleialtat és fonamental, perquè això comporta acceptar el compromís de responsabilitat i fidelitat (encara en les situacions més complicades).

Liberal

Així és, un líder l’és perquè sempre adopta una actitud liberal i emprenedora, té gran capacitat d’adaptació als canvis i no hi ha repte que se li resisteixi per tal d’aconseguir l’èxit més gran professional i portar a la seva empresa al més alt del cim, t’identifiques?

Lluitador

Qualsevol persona que es consideri un líder sabrà que aquesta paraula és clau per aconseguir les metes i objectius que es proposi, i que amb esforç i constància els èxits tenen molta més probabilitat de ser aconseguits. Sé un gran lluitador empresarial!

✅ Transparent

Ser transparent és necessari quan s’està al comandament d’una empresa, ja que  un líder el que busca és la plena confiança dels seus empleats i la dels seus clients, i per a això ha d’adoptar una actitud de sinceritat i transparència completa.

La fórmula per NO aconseguir el lideratge empresarial

Bé, ara que ja coneixes les bàsiques del lideratge, et proposem les altres claus que NO has de seguir i SÍ evitar costi el que costi. Preparat?, aquí van!

❎Sinistre

Un líder NO ha de transmetre una imatge decaiguda o abatuda i encara menys basar-se en pensaments malenconiosos o tristos, ja que podria afectar i perjudicar directament al rendiment dels seus empleats.

❎ Complicat

Tenir pensaments dispersos o confusos no ajuda a un líder, sinó tot el contrari: transmet inseguretat, feblesa i indiferència, just el que un bon CEO no hauria de ser!

❎ Lax

És preferible que un líder no sigui una persona laxa. És a dir, que no manqui d’estricte en qüestions de moral i que tingui les coses clares i sàpiga com afrontar-les, sempre amb ímpetu!

❎ Fràgil

I per finalitzar, direm que una líder empresarial no ha de tenir una actitud fràgil o frívola, sinó tot el contrari: ha de ser fort, segur de si mateix i amb actitud emprenedora. Sempre disposat a prendre la iniciativa.

ATENCIÓ! Falta un altra de les claus imprescindibles per aconseguir l’èxit empresarial… t’imagines quin? És Lexington! Així és, atreveix-te a marcar la diferència en el teu dia a dia amb els espais de treball i sales de reunió dels nostres centres de negocis de Madrid i Barcelona: flexibles, amb tot l’equipament necessari, amb personalitat i adaptables als ritmes de cada empresa. Coneix-los i et convertiràs en tot un líder empresarial, endavant!

Un líder és aquell que coneix el camí, fa el camí i mostra el camí.”

 John C. Maxwell

Compártelo

Inici de sessió