Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-05-16

Encara que sembli que el mercat està saturat de productes i serveis, sempre apareixen noves propostes que aconsegueixen fer-se ràpidament un lloc en el mercat. Aquestes set idees que et proposem, les seves variables i inclús algun mix de diverses, poden fer-te triomfar en el món dels negocis durant aquest 2019. Pren nota!

7 idees de negocis que t’ajudaran a triomfar

1. Serveis audiovisuals

En els últims anys s’han anat demostrant que la imatge té més poder que la paraula, pel que és bona idea muntar un negoci oferint imatges de qualitat en totes les seves variants. Fotografia, vídeo, edició, disseny… els serveis audiovisuals continuen la seva escalada a l’alça en aquest 2019 i es preveu que el seu regnat segueixi estenent-se per alguns altres anys, ja que és un negoci en auge amb molt futur!

2. Botiga d’articles especialitzats

Fins fa uns anys es pensava que en oferir de tot i per tothom s’amagava la fórmula de l’èxit. Res més lluny de la realitat. Una bona idea de negoci per emprendre l’any 2019 para per oferir articles especialitzats. Els inicis poden ser difícils però amb una bona selecció de productes i una encertada segmentació del públic objectiu pots aconseguir conquistar el teu nínxol de mercat i triomfar en el món dels negocis.

3. Elaboració de productes casolans

El “home made” està més de moda que mai i cada dia són més les persones que s’acosten a una botiga en cerca d’un menú “casolà” per emportar. La falta de temps, lligada a la preocupació per la salut, fa que la societat demandi més productes d’aquest tipus i, per tant, un negoci que ofereix aquests productes té l’èxit assegurat.Ets manetes? No només parlem de menjar casolà, els artesans també han vist com les seves empreses estan repuntant i s’obren a noves vies de negoci en aquest sector. T’animes a descobrir-li al món les teves habilitats? Sobre això, en sap molt la creadora de Cuarentapajaritas, botiga especialitzada en la comercialització de llacets artesanals que està donant molt del que parlar.

4. Entrenador Personal

Ja ho saps! El 2019 és l’any de la personalització i en l’àmbit esportiu no seria menys. Una bona idea de negoci per emprendre en aquest 2019 implica convertir-te en entrenador personal o crear una agència que connecti entrenadors amb persones interessades a posar-se en forma. Què et sembla? Per inspirar-te, volem presentar-te a l’emprenedora i entrenador personal Cris Diaz i el seu projecte personal, que va passar de ser una afició a convertir-se en una empresa d’èxit que dóna feina a desenes de persones.

5. Orientació turística

El 2019 segueixen augmentant els turistes que viatgen fins al nostre país i també les persones que decideixen visitar altres localitats del nostre territori, el que oferir orientació turística a nacionals i estrangers és una aposta segura. A volar!

6. Alternatives d’oci

La societat demanda més oci que mai i està oberta a noves propostes que ofereixin entreteniment, sobretot, en equip. Els “Escape Rooms” instal·lats a España de la mà de les empreses com Cronologic foren tot un boom i continuen sent la primera elecció com a alternativa d’oci a les tradicionals. Un més? No! Inventa una alternativa i triomfaràs!

7. Online

L’Entorn en línia augmenta cada any i una empresa associada a aquest sector té oportunitats d’èxit a l’alça. Coneixes TF Interactiva? Aquesta companyia Madrilenya és especialista en desenvolupar aplicacions mòbils però, a més a més, ha centrat la seva feina en el sector de l’art i està triomfant amb projectes pels millors museus del món.Comunicació digital, posicionament en cercadors, creació de webs o aplicacions mòbils? A navegar!

 I fins aquí les nostres 7 idees de negoci per emprendre aquest 2019 i triomfar. Què et semblen?Necessites donar-li una volta? Et convidem que estudiïs a fons la teva idea de negoci des de les nostres instal·lacions modernes i avantguardistes. En un entorn així, la inspiració arribarà abans del que et puguis imaginar!

“L’important no és tenir moltes idees, sinó la idea oportuna en cada cas”

Juan Zorrilla

 

    

Compártelo

Inici de sessió