Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-02-28

Els blogs de negoci són manuals en línia en els que s’ofereix informació relacionada amb el sector empresarial. És important que els empresaris tinguin coneixement del qual es parla en aquests espais d’internet, ja que és una font d’informació directa i sobretot, molt actualitzada sobre les últimes tendències empresarials.

 “Un blog de negocis ofereix informació útil sobre el sector i sobre les ultimes tendències empresarials”

El ciberespai està ple de blogs de negocis, però no tots aporten contingut de qualitat i informació d’última hora als lectors. Així que, per ajudar-te en la recerca dels teus bitacores preferits, t’hem preparat una llista amb els que, per a nosaltres són els 30 millors blogs de negoci de l’actualitat:

30 millors blogs de negoci

1. Blog de la Laura Rivas: En el blog Laura Rivas, fundadora de l’institut de Creixement Empresarial, trobaràs consells per empresaris que volen aconseguir l’èxit en el seu negoci.

2. Blog de Jordi Sánchez: aquest emprenedor i flexiworker parla sobre la seva experiència laboral i aconsella a altres persones que volen llaurar-se un futur empresarial.

3. 1000 idees de negocis: Edwin Amaya, escriptor, conferenciant i apassionat de les ventes escriu sobre guies practiques i consells de negocis per emprenedors i empresaris.

4. Blog de Núria Vilanova: es el blog personal de Núria Vilanova, emprendedora de éxito y fundadora de Inforpress (actualmente ATREVIA), en el que habla sobre comunicación y liderazgo en las empresas.

5. Infoautónomos: forma parte de El Economista y en él puedes leer sobre negocios, autónomos y todo lo relacionado con las empresas: consejos, fiscalidad, Internet, etc.

6. Blog de Wilhelm Lappe: en su blog el autor publica una agenda semanal de los eventos sobre negocios, emprendimiento, nuevas tecnologías, startups y mucho más.

7. StartupXplore: en este espacio encontrarás contenidos de calidad enfocados a inversores y startups.

8. El economist: podrás leer contenidos sobre negocios (consejos, rankings, casos reales…), bolsa, tecnología, marketing, etc.

9. Negocios y emprendimiento: blog completo y práctico sobre negocios y emprendimiento. Aporta consejos, ideas de negocio, herramientas, guías prácticas y mucho más.

10. Tiempo de negocios: es el blog personal de Pau Llambí, donde habla sobre consejos prácticos de marketing para negocios online y startups.

11. Economipedia: en aquest interessant lloc s’aconsegueix apropar al sector dels negocis a usuaris de tota mena d’articles pensats per tots els públics, però amb informació molt contrastada i d’actualitat.

12. Blog de Martín Varsavsky: se trata de un blog en el que el autor habla de diferentes temas, entre los cuales se encuentran los dirigidos a emprendedores, la web 2.0., tecnología, nuevas ideas de negocio, etc.

13. José Facchin: aquí podrás leer contenidos de calidad sobre marketing online.

14. Crear mi empresa: en su blog, Antoine Kerfant escribe sobre ideas de negocio y consejos para emprendedores.

15. Bloguismo: en este blog podrás leer acerca de emprendimiento, blogging, negocios online, comercio electrónico y muchos más temas.

16. Social Lancer Si vols conèixer les últimes tendències en negoci en línia, aquest és el blog que has de visitar.

17. Marketing de guerrilla: este es un blog donde su autor, Carlos Bravo, escribe sobre marketing, negocios online, estrategia y muchos más temas enfocados el 2.0.

18. El Blog de Carlos Blanco: empresario y business angel, Carlos Blanco nos habla en su blog sobre emprendimiento, marketing y publicidad, negocios en Internet y mucho más.

19. Emprender con alma: este blog trata temas de emprendimiento, marketing online, negocios y modelos de negocio, legalidad.

20. Sintetia: La temàtica d’aquesta bitacora és molt variada però fa especial èmfasi en estratègies empresarials i consells d’èxit i productivitat.

21. Más que negocio: el blog habla sobre startups, emprendimiento, negocios, ecommerce, etc.

22. Pymes y autónomos: podrás leer contenidos sobre pymes y autónomos, así como consejos y novedades en el ámbito de los negocios.

23. Blog y Lana: Aquest blog creat per la Sonia Sanchez-Escuer, està enfocat als negocis en línia i parla sobre emprenedoria, startups, productivitat, tecnologia, Marketing en línia i ecommerce.

24. El Blog Salmón: És una publicació dedicada a l’actualitat del món empresarial en la que diversos experts en el sector analitzen les últimes notícies i tendències.

25. Social Media i continguts: En aquest blog, Ernesto del Valle, escriu continguts de molta qualitat sobre web 2.0, social Media i Marketing Digital.

26. Ideoblogía: en este blog podrás leer sobre estrategia online para negocios, principalmente en el sector del retail.

27. Blog de Antoni Flores: en su blog personal Antoni Flores habla sobre modelos de negocio.

28. Recursos para pymes: en este blog podrás leer sobre recursos y consejos para pymes.

29. Blog de David Cantone: es un blog sobre negocios y marketing online para gente inconformista. Si eres uno de ellos, tienes que incluir este blog en tu lista.

30. Tu Business Coach: este es un blog donde se pueden leer posts sobre consejos y recursos para emprendedores.

Per triomfar en els negocis, per arribar al més alt, un individuo, ha de saber tot el que és possible saber sobre aquest negoci.

Paul Getty

Compártelo

Inici de sessió