Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-09-06

Trobar feina, a vegades, és una tasca complicada. Cada vegada més i com a conseqüència de l’ampli ventall de perfils, les empreses són més exigents amb els candidats que es presenten als processos de selecció. Avui en dia no només n’hi ha prou en haver estudiat una carrera o desenvolupar una de les professions del futur, sinó que els responsables de recursos humans busquen en els possibles empleats unes característiques concretes que serveixen per impulsar el resultat de la feina diària. Així doncs, volem repesar amb tu quines són les aptituds professionals més demandades per les empreses perquè la teva història laboral sigui tot un èxit. Comencem!

Aptitud professional  1: adaptació

Si vols triomfar en el mercat laboral, no has d’oblidar que les empreses tenen en compte i valoren positivament la capacitat d’adaptació d’un treballador. Aquesta aptitud professional et servirà per poder desenvolupar les teves tasques eficientment, sense que els canvis de l’entorn t’afectin. És a dir, si l’empresa decideix modelar les teves funcions per ecòmetre un determinat canvi estratègic, has de ser capaç de seguir sent l’empleat model. No oblidis que els reclutadors valoren que siguis un treballador vàlid per integrar-te i relacionar-te amb tots els companys i, sobretot amb els clients de l’empresa.

Aptitud professional 2: pro activitat

Dins de la llista d’aptituds professionals que busquen les empreses, la pro activitat ocupa un lloc destacat. Els empresaris volen treballadors que s’involucrin en el dia a dia, que prenen la iniciativa per dur a terme noves accions i naturalment, que siguin responsables i conseqüents amb les seves decisions. Si ets capaç d’anticipar-se als esdeveniments i buscar noves formes de fer créixer l’empresa, el teu èxit professional està assegurat. Recorda que un empleat pro actiu és aquell que deixa empremta perquè fomenta la productivitat del negoci.

Recorda que un empleat pro actiu és aquell que deixa empremta!”

Aptitud professional 3: polivalència

Si alguna vegada t’has preguntat quines són les aptituds professionals que et serviran per diferenciar-te dels altres, segur que la polivalència ha aparegut a la teva ment. En moltes ocasions, les companyies necessiten treballadors multidisciplinaris i vàlids per a realitzar diverses tasques de forma correcta. Si tens diverses habilitats i pots participar en diverses fases dels processos d’una empresa, no dubtis en deixar-lo patent. La bona disposició d’una persona a diversificar les seves funcions està altament valorada pels alts càrrecs i enriqueix el teu perfil professional.

Aptitud professional 4: innovació

Per últim, la innovació també juga un paper clau en les aptituds laborals si vols que el teu historial laboral sigui perfecte. Dedicar temps a la investigació i el desenvolupament és una de les capacitats professionals que les empreses valoren, ja que les persones que tenen aquest tipus de perfil, contribueixen, i molt, al creixement. Tanmateix, ser diferent et convertirà en una peça clau dins l’organització. Treballa aquest aspecte i ajudaràs de manera molt destacada a assolir els resultats esperats.

L’única diferencia entre l’èxit i el fracàs, és la capacitat d’actuar.

Alexander Graham Bell

Compártelo

Inici de sessió