Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-12-13

Ja estem a la recta final de l’any! Moment de fer un balanç anual en les empreses i valorar resultats. I com sempre, durant aquesta època, des de Lexington et presentem el llistat de les 10 millors start-ups espanyoles d’aquest 2018, preparat@?

Les millors startups espanyoles del moment.

Aquestes start-ups espanyoles són idees brillants que han passat de ser simples propostes a convertir-se en sòlids projectes empresarials que fan servir cada vegada a més persones i que compten amb importants rondes de finançament, coneix-les!

#1 AMADIX

Aquesta empresa biotecnològica de Valladolid va ser la triomfadora de l’última edició del South Summit 2018. La seva principal feina és el desenvolupament de proves no invasives que fan possible la detenció primerenca de diferents tipus de càncers.

#2 GLOVO

Aquesta sturt-up permet a particulars i empreses enviar o recollir qualsevol producte en les principals ciutats espanyoles. Cada dia son mes els usuaris que usen aquesta aplicació que ha tancat amb èxit diverses rondes de finançament durant el 2018.

#3 CITIBOX

Citibox ha convertit, la bustia tradicional, en una bustia intel·ligent, ajudant a rebre compres en línia sense la necessitat d’estar a casa. Amb l’auge de les vendes en línia, aquesta start-up ha vist com la seva idea s’ha convertit en tot un èxit.

#4 SILENCE

Dedicada al disseny, desenvolupament i fabricació de motos elèctriques, aquesta empresa catalana ha rebut durant el 2018 el suport de diverses companyies de l’IBEX 35. Un fet que permetrà continuar desenvolupant els seus projectes i llançar nous models de scooters compromeses amb el medi ambient.

#5 21 BUTTONS

Els seus fundadors detectaren el 2016 la necessitat de connectar el món de les xarxes socials amb els processos de compra. Dos anys després, aquesta aplicació segueix augmentant en usuaris i en beneficis.

#6 BYHOURS

És la primera plataforma de reserves de microestanses en hotels del món. El client decideix el temps que passarà a l’hotel (3,6 o 12 hores) i també l’hora d’entrada, i només pagarà pel temps que necessita. ByHours també ajuda als operadors d’hotels a fer més rentable cada habitació. Negoci Perfecte!

#7 AERVIO

Aervio ha desenvolupat un software de reserva de viatges corporatius basant-se en la tecnologia cognitiva. Aquest nou sistema de prereserva a partir d’una sèrie de criteris establerts i ofereix una reducció del 75% en les despeses del viatge i més d’un 90% en el temps dedicat a la tasca de cerca. Apareix en les llistes del South Summit 2018 com una de les 100 millors startups de l’any.

#8 JOYNFILM

Aquest projecte empresarial va néixer de la mà d’un estudiant de la Universitat Politècnica de Cartagena i pretén optimitzar el temps a l’hora d’escollir una pel·lícula o sèrie dins els grans catàlegs de contingut audiovisual en streaming. Joynfilm ha estat el guanyador del premi Explorer Space UPCT.

#9 BIOFY

La universitat de Màlaga dóna suport a aquest projecte que converteix els residus de plàstic que no poden ser tractats amb combustible respectuós amb les normes europees de contaminació. Aquesta idea ha estat la guanyadora de la X Startup Programme.

#10 CORNER JOB

Aquesta plataforma de treball fundada a Barcelona el 2015, ha aconseguit en tan sols 3 anys de vida un finançament de més de 55 milions de dòlars. Entre els seus inversors apareixen importants empreses de l’IBEX 35 que donen suport a aquest projecte d’estalviar temps a l’hora de buscar feina i seleccionar nous empleats.

Com demostren aquestes empreses, el món dels negocis està canviant de forma vertiginosa i amb això, la forma de treballar. En aquest sentit, a Lexington treballem a oferir els millors espais de treball, caracteritzats cada vegada més per ser flexibles, dinàmics i adaptables a les necessitats dels nostres clients. Tant si ets freelance i vols apostar pel nostre servei de coworking a Madrid, com si busques un despatx executiu o una gran oficina corporativa personalitzada, passat pels nostres workspaces et sorprendran!

¡BONUS TRACK!

Per ampliar coneixement sobre aquest món de l’emprenedoria, t’animem també a conèixer la llista de les millors startups espanyoles de l’any 2018, descobreix quina estan en el top10 del nostre llistat anual!

“Estic convençut que l’única cosa que separa els emprenedors exitosos dels no exitosos és la perseverança.”

Steve Jobs

Compártelo

Inici de sessió