Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-05-23

Multitud d’estudis han tractat de resoldre si utilitzar música per concentrar-se a l’oficina és un encert o no. Algunes anàlisis conclouen que la música pot distreure al treballador de les seves tasques, altres, altrament, argumenten que escoltar música fa que el cervell segregui més dopamina i, per tant, augmenten els nivells de felicitat i emoció, donant lloc a una actitud molt més positiva. Aquesta bona actitud, diuen, ajudarà que el treballador afronti millor els reptes laborals i, per tant, augmenta la seva productivitat.En qualsevol cas, la tendència fa que els espais de feina més oberts i flexibles afavoreix al fet que la majoria dels treballadors comptin amb uns auriculars als quals recórrer en cas de necessitar concentració màxima amb música? Sense música? Aquesta és la qüestió!

4 generes musicals per concentrar-se a la oficina.

Si finalment has decidit que la música per concentrar-se a l’oficina va amb tu, segueix llegint perquè et portem una llista amb 4 gèneres musicals recomanades per experts per reproduir a l’oficina, Pren nota!

1. Música clàssica

La música clàssica impacta positivament sobre les capacitats cognitives de les persones i és, per tant el gènere musical més indicat per escoltar a l’oficina. Coneixes l’efecte Mozart? Aquest és el títol d’un llibre escrit per Don Campbell que parla de les propietats beneficioses de la música clàssica per enfortir la ment i alliberar la creativitat. Sens dubte, aquest gènere musical ha d’estar a la teva llista de música per concentrar-se a l’oficina.

2. Música ambient

És un estil musical modern però que comparteix moltes característiques amb la música clàssica, és ideal per escoltar mentre realitzen multitud de beneficis i és perfecte per escoltar de fons a l’oficina i aïllar-se així de sorolls o distraccions indesitjables.

3. Música electrònica

La música electrònica té alguns vessants que potser desconeixes però que no són perfectes per acompanyar durant la teva jornada laboral. Chill out, ambient house o trance ambient són algunes de les branques d’aquest gènere musical que pots reproduir a l’oficina per aconseguir augmentar la teva concentració.

4. Música pop

Per definició, la música pop no és la més indicada per concentrar-se a l’oficina, ja que conté lletra i aquesta sol fer que l’atenció se centri massa en les cançons. Així i tot algunes persones senten que aquest tipus de música afecta positivament al seu rendiment laboral, pel que t’animem que li donis una oportunitat a aquest gènere i comprovis per tu mateix els resultats.Que et sembla la nostra llista? Comenta aquest post amb el teu gènere musical preferit per concentrar-te a l’oficina.

“Sense musica la vida seria un error”

Nietzsche

Compártelo

Inici de sessió