Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-06-29

El model de treball des d’una oficina híbrida s’ha imposat i sembla que ha arribat per quedar-se. Mai abans les empreses havien hagut d’adaptar-se tan ràpid a un nou sistema que incorporar-se al mateix temps el treball presencial i el remot.

En aquest article parlarem sobre aquest nou tipus d’oficina, aquest que cada vegada escoltem més i que permet un model de treball híbrid.

Que és l’oficina híbrida?

Una oficina híbrida és una solució d’espai flexible que permet combinar teletreball i treball presencial a través de la rotació dels equips. Els espais han evolucionat a marxes forçades.

Durant aquest més d’un any de pandèmia, i el model d’oficina híbrida s’ha imposat com una de les opcions més interessants i encertades del moment per les empreses i els seus equips.

Aquest tipus d’oficines potencien un model híbrid de treball, en el qual els empleats combinen l’assistència presencial amb el treball en remot. Mentre alguns estan a casa, els altres estan a l’oficina; i aquesta posició es va rotant, de manera que tots passen pels dos estats.

El model d’oficina hibrida s’ha imposat com una de les opcions més interessants i encertades del moment per les empreses i equips.

Barrejant el millor del món del teletreball i el treball presencial, aquests espais híbrids, que fa uns anys no es coneixien, o pràcticament no existien, són ara l’opció preferida de moltes empreses.

Avantatges de l’oficina híbrida

Com hem dit, l’oficina híbrida combina el millor del teletreball i el treball presencial, creen un model híbrid.

Aquesta fórmula permet resoldre quasi tots els inconvenients d’ambdós models. Per exemple:

> Aquells que treballen des de casa seva solen sentir-se distants a l’empresa. Però, amb aquesta fórmula de treball, poden passar alguns dies de la setmana reunits amb els seus companys i recuperar aquest vincle.
> L’empresa no ha d’escollir entre el teletreball i el model presencial perquè d’aquesta manera pot fer un mix d’ambdós.
> L’oficina híbrida és més flexible i permet usar solament aquelles zones que li fan falta a l’empresa en cada moment, sense comprometre a un pagament mensual per un espai que no necessitaran.

Els treballadors poden treballar sense les interrupcions i els sorolls típics del teletreball, però alhora la conciliació és molt més factible.

Potser t'interessa

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

En què es diferencia l’oficina hibrida del Home-Office?

El Home-Office és un sistema que consisteix a crear una oficina dins de casa. Amb el teletreball, moltes persones han hagut de buscar un espai tranquil per poder treballar en el seu propi habitatge.

Però l’oficina híbrida no es queda aquí, sinó que va més enllà. A més a més de tenir una home-office, permet als treballadors gaudir del treball en equip en una oficina amb els seus companys. De manera que l’aïllament, almenys alguns dies de la setmana, deixa de ser un problema.

Exemple d’oficines híbrides: Coneix Lexington!

Les nostres oficines híbrides han estat pensades perquè puguis implementar aquest model de treball de la manera més fàcil.

Per això, incorporem contractes flexibles des d’un mes, accessos a l’oficina 24/7 i serveis com sales de reunions, atenció de trucades, etc.

A més a més, les oficines híbrides de Lexington compten amb un avantatge molt especial: passis addicionals GRATUÏTS.

A Lexington hem adaptat els nostres serveis a les noves necessitats dels nostres clients, i sabem que les oficines híbrides són una d’elles. Per això si estàs buscant una oficina flexible a Barcelona o Madrid, no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

“A poc a poc i bona lletra que fer les coses bé, importa més que fer-les.”

Antonio Machado

Compártelo

Inici de sessió