Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-03-22

Saber com organitzar un viatge de negocis correctament és de veritat tan important? Si, sense dubte. Si vas de vacances, pots deixar algun aspecte a la improvisació, però en un viatge de negocis no pots córrer aquest risc. Per això, has de preparar-lo amb temps i conèixer quines qüestions has de tenir en compte abans de pujar a l’avió.

Segons un estudi d’American Express, el 95% dels professionals que viatgen amb assiduïtat consideren que gràcies a això són més eficaços

Tips per a viatges de negocis

Com volem que aprofitis el teu viatge i no tinguis incidents inoportuns, anem a aprofundir en el tema amb uns tips que et seran de gran utilitat, Tens preparat paper i bolígraf?

Compra el bitllet amb anticipació

Ho sabem, moltes vegades les empreses avisen amb poc temps, però una vegada t’ho comuniquen has de ser capaç de treure’t el bitllet com més aviat millor. Amb això aconseguiràs un preu més econòmic i podràs, si t’interessa, escollir seient. Per a viatges llargs és interessant que estudiïs la possibilitat de viatjar en business perquè necessitaràs estar més còmode.

Decideix detingudament el teu allotjament

A internet pots trobar molts hotels atractius, però aquests no sempre s’ajusten a les necessitats d’un home o una dona de negocis. Has de fixar-te sobretot en la proximitat dels centres de treball i l’hotel que tingui, per si de cas, sales de treball, escriptori a les habitacions i connexió a internet gratuïta.

Porta maleta de mà

La teva maleta t’acompanyarà durant una gran part de la teva estada, així que portar una gran o pesada pot convertir-se en un vertader problema. Ho sabem, una cosa és dir-ho i un altre és fer-ho, però has d’intentar que càpiguen totes les teves coses en una maleta petita. Per aconseguir-lo, convé que et preparis amb temps i identifiquis que és indispensable pel viatge i que no ho és. Sort!

Escull un transport adequat

Reservar un trasllat des de l’aeroport a l’hotel sempre és una gran opció: guanyaràs temps i seguretat. Informat de les diferents opcions i escull la que més et convingui.

Si viatges a l’estranger: Informat sobre l’idioma i els costums del país

Per entrar amb bon peu és convenient que aprenguis les paraules bàsiques de l’idioma i els costums del país. Com ja saps, el món dels negocis no és igual en tots els llocs, així que investiga com adaptar-te a cada lloc. Si viatjaràs en algun país àrab, t’interessarà llegir l’article “consells per fer negocis en el món àrab.”

A la ciutat: no tot és treballar

 La prioritat del teu viatge és treballar. Ho sabem. Però segur que pots treure algun forat per gaudir de la gastronomia i els diferents atractius de la ciutat. Consultar pàgines d’oci amb valoracions d’usuaris pot ser molt útil.A més a més d’assimilar aquests consells per viatges de negocis, convé que investiguis sobre els detalls que poden semblar menys importants de sortida, però que també has de conèixer: Utilitzen els mateixos endolls que aquí?, Necessito assegurança de viatge?, haig de vacunar-me?, quants dispositius mòbils em fan falta?  Si segueixes aquestes recomanacions, segur que compleixes les expectatives que t’has fixat i tornaràs molt satisfet, I és que per una persona que no ha tingut mai l’oportunitat de viatjar per temes laborals, els viatges de negocis són sinònim de: Jet Lag, estrès, moltes hores de vol o de dormir sol. Evidentment és habitual que es donin aquestes circumstàncies, però així i tot, segons un estudi de Booking sobre el tema, el 30% dels professionals que viatgen amb regularitat es troben feliços en aquest aspecte de la seva feina, que estarien disposats a cobrar menys per seguir en un lloc que els hi brindi l’oportunitat de viatjar. I ara si: Comencem a planificar el pròxim destí?

El nostre destí mai és un lloc, si no una nova forma de veure les coses

Henry Miller

Compártelo

Inici de sessió