Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-07-20

El món dels negocis es caracteritza per ser dinàmic, canviant i com no, també un tan complex. Si vols saber com expandir la teva empresa i no morir en l’intent, aprèn aquests 9 consells sobre els negocis que proposa el nostre CEO, David Vega. Pren nota!

1. La naturalesa de l’evolució

El desenvolupament de nous horitzons i l’expansió formen part de l’evolució natural del món dels negocis. Així doncs, tingues sempre present créixer, créixer i créixer, quan arribi el moment…llença’t! Això si, has de disposar d’un pla estratègic, improvisà  en aquests casos et pot jugar una mala passada.

2. Estableix un pla i… fes-ho!

Com comentàvem abans, cada negoci ha de disposar d’un ‘pla definit amb els objectius i estratègies ben marcats. Això si, assegurat que conté metes assolibles, que t’ajudin a aconseguir propòsits concrets. TU POTS!

3. Inverteix temps i diners en fer la teva marca

Defineix quin vols que sigui la imatge que transmeti la teva empresa i centra els teus esforços a crear un segell propi que ressalti dels altres. Fes que la teva marca s’associï a una empresa competitiva i humana, que ofereixi el millor servei i aposta per la innovació constant.

4. Marca la diferència

Tingues sempre present aportar un valor diferencial al teu producte o servei, i intenta ser àgil en la implementació de les estratègies. l’avantatge de ser el “primer a arribar” determina en moltes ocasions l’èxit de les accions

5. L’equip és la clau

És imprescindible tenir un equip de feina motivat, entregat i amb talent per a començar a expandir el teu negoci. Intenta transmetre’ls confiança, valora sempre la feina ben feta per part seva i recompenseu, així aconseguiràs que estiguin més compromisos amb la visió i la missió d’organització.

Una empresa és exitosa en la mida que és capaç d’atraure el talent

6. Adaptat al mercat

Tal com hem comentat al principi d’aquest post, el model de negocis és canviant i adaptar-se al mercat serà clau per sobreviure. Així doncs, tracta sempre d’identificar les tendències del mercat, moviments de la competència i hàbits de consum dels teus clients per posar en marxa com més aviat millor les noves estratègies que s’adaptin a aquesta necessitat.

Si vols que la teva empresa sobrevisqui intenta posar en marxa quan més aviat millor, noves estratègies que s’adaptin a les necessitats del mercat

7. Si vols creixa, necessites el màrqueting digital

Aposta pel màrqueting digital per al teu negoci, experimenta amb ell i expandeix-ho de forma global. Comptar amb una bona estratègia de màrqueting online et permetrà augmentar la visibilitat, fer branding i arribar directament als teus clients potencials.

Així que, elabora un pla de màrqueting digital i… converteix-ho en el teu millor aliat!

El mkt digital permet augmentar la visibilitat, fer branding i arribar directament als clients potencials

8. Fes-ho tot… amb ètica!

Un comportament ètic li donarà a la teva empresa els fonaments sòlids que requereix per desenvolupar-se a llarg termini.

9. Aprèn dels altres

Mantenir vigilada a la teva competència i conèixer com es mou t’aportarà un doble avantatge: si ho fa bé, aprendràs noves bones pràctiques. No obstant això, si no pren el camí adequat, sabràs com evitar els seus mateixos errors.

Si creus en tu, aconseguiràs el que et proposes

David VEGA, CEO de Lexington

Compártelo

Inici de sessió