Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-03-12

Nou any, nou paradigma, noves oportunitats. Per això, una forma d’enfocar el teu negoci cap a l’èxit és caminant cap al futur. A Lexington, et volem ajudar amb la llista de les tendències de negoci pel 2020. Acostat al consumidor, adaptat i oferir-li el que buscarà durant aquest any.

Camí a l’èxit amb les tendències de negoci de 2020.

Les necessitats dels consumidors canvien a mesura que el món avança. Davant d’una revolució tecnològica com la que vivim, existeixen noves possibilitats i facilitats pel consumidor.

Tenir bones idees no és suficient si no van pel camí de les tendències de negoci, ja que són les que responen a les demandes de la població. Vols conèixer el camí cap on enfocar la teva empresa? Descobreix-lo!

Eco-Friendly: seguim la trucada de la naturalesa.

Una de les tendències de negoci pel 2020 té a veure amb el compromís amb el medi ambient.

Per exemple, si el teu negoci és de roba, treballa la responsabilitat mediambiental i redueix al màxim les emissions contaminants. En definitiva, fes que la teva marca es llegeixi des de la perspectiva eco-friendly, perquè així, Triomfarà! Si hi ha un bon moment per ser ecològic, és aquest. A més a més, no només guanyarà la teva empresa, també faràs un bé important per a tots! Un win to win en tota regla!

Targetes de prepagament: dóna la benvinguda a la comoditat!

El futur està present en el nostre dia a dia, i els avanços tecnològics, encara que a vegades espantin, ens posen moltes facilitats, Per això, els consumidors cada vegada més exigents i en un món hiper-globalitzat, massificat, connectat, etc. El que busquem és que ens ho posin fàcil i senzill. Oi?

Els consumidors, cada vegada més exigents, busquen que les marques els hi  posin fàcil

Si hi ha un sector que es caracteritza per tenir certes complexitats a l’hora de comprendre com funcionen, són els bancs. Per això, les targetes de prepagament van començar a triomfar l’any passat i continuaran el seu ascens durant aquest. Una de les tendències de negoci 2020 que tenen un èxit assegurat.

Les targetes de prepagament ho posen molt fàcil, pots realitzar-la a través del teu smartphone, sense necessitat d’acudir a un establiment i també pagar amb elles per internet, amb la màxima seguretat. Que més es pot demanar?

A domicili: ¡Ding, dong! ¡Truquen a la porta!

La comoditat de demanar a domicili no és nou però si serà tendència de negoci pel 2020. Els consumidors passen tan poc temps a casa, que quan arriben, no volen haver de sortir a comprar. Els ritmes de vida cada vegada més accelerats fan que aquests tipus de model empresarial tingui cada vegada més reclam.

Tecnologia a subhasta: Qui dòna més?

Per una banda, el sector de les subhastes ha vist que ha traves de la tecnologia pot facilitar el procés sense trobar a faltar l’essència, Per altra banda, la venda de tecnologia a través d’espais de subhasta ha augmentat i seguirà fent-ho. I és que, Qui dóna més?

Loved pets: guau, wow!

Els animals ja no viuen amb nosaltres, sinó que son part de la nostra família. Per això, moltes noves empreses han agafat aquesta tendència de negoci i aquest nínxol de consumidors, creen necessitats que els amants dels animals, els hi encanta!

Els més peluts de la família no els hi pot faltar de res: joguines, menjar, roba, tecnologia… Això si, a domicili!

Sense dubte, aquestes tendències de negoci seran un èxit assegurat i per això, veurem a moltes empreses adaptar-se a aquestes demandes. I és que, si les tendències de negoci de 2019 eren interessants per la teva empresa, les de 2020 no es queden enrere, Aplica-les, treballa-les i a triomfar en el teu sector!.

Tot èxit té lloc fora de la zona de confort
Michael John Bobak

Compártelo

Inici de sessió