Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-02-09

Cada cop són més les empreses del sector financer que aprofiten les innovacions tecnològiques per a adaptar-se a l’entorn digital en el que estem submergits i oferir així productes i/o serveis que els hi permetin marcar la diferencia amb la seva competència.

El fenomen fintech planteja avui dia grans reptes per a tot el sector financer, un sector que es decanta a ser per naturalesa més complex si el comparem amb altres. Així que, amb l’objectiu de que tots podem entendre-ho millor neixen els fintech influencers, i a Lexington presentem a 10 dels influencers espanyols més importants d’aquest sector, no els perdis de vista!:

Jacobo Ferrando

Amb més de 16 anys d’experiència al sector financer, té el seu propi blog, “Jacobo Ferrando”, on podràs conèixer de primera mà tot allò relacionat amb les finances personals, finançament alternatiu, fintech i més temes d’economia i inversions.

María Muñoz

Sens dubte, unes de les tops influencers d’Espanya del sector fintech. La María és el membre de l’European Financial Planning Association (EFPA) i el seu perfil de Twitter va ser seleccionat com a compte Tweco (nombrades així aquelles comptes de Twitter més influents sobre l’actualitat econòmica). Col·labora habitualment a mitjans com Expansión i Onda Cero i posseeix un blog on poder seguir els seus anàlisis sobre el món de les finances.

Pepe Cerezo

Pepe Cerezo, que porta més de 15 anys com especialista en estratègia i desenvolupament de negocis digitals, és un fintech influencer que a través del seu blog personal et farà entendre de manera mes senzilla tot sobre el sector financer i la seva visió més tecnològica, l’has de conèixer!

Jordi Ros

Aquest fintech influencer assegura que les seves grans passions són la Bolsa i l’ensenyament. I és per això que és assessor financer, trader i professor col·laborador a ESIC. Si vols ampliar els teus coneixements financers, al seu blog personal trobaràs anàlisis molt complets i articles sobre diferents aspectes del sector fintech.

José María Casero

Amb una dilatada trajectòria professional al món financer, José María Casero comparteix al seu blog, “Sherpa Financer”, estratègies, tàctiques i eines provades per a aconseguir finançament. A més, si ets emprenedor, autònom, empresari, gerent o director financer, has de saber que aquest fintech influencer t’ajudarà a definir les teves necessitats i estratègies amb l’objectiu de millorar sempre l’accés al finançament.

Jesús Guerrero

És fundador de la plataforma de crowfunding “Microinversors”, a la que facilita els mitjans per a que els emprenedors puguin exposar les seves idees i aconseguir el finançament que necessiten. Així mateix, hem de destacar que Jesús Guerrero és director del conegut diari digital “Crowdemprende.com”, que es centra en la difusió d’articles enfocats a temes de finançament alternatiu i fintech.

Carina Szpilka

Després de l’important pas per ING Direct com a Directora General, aquesta influencer del sector fintech va decidir iniciar noves aventures professionals. Actualment es troba  immersa a “K Fund”, un fons de venture capital que ajuda a impulsar l’evolució del ecosistema espanyol de startups.

Martín Huete

Expert analista de l’industria de serveis d’inversió, co-fundador i membre del consell de Finizeens.  Al seu blog podràs trobar tota la informació i les novetats sobre la disrupció del sector fintech i la transformació d’aquest sector.

Javier Megias

És Business Angel, conseller de varies startups i fons d’inversió i CEO i Co-fundador de “STARTUPXPLORE”, la major comunitat d’ startups i inversors d’ Espanya i una de les més actives d’ Europa. Al seu blog personal tracta temes relacionats amb els negocis, startups i finançament per a empreses.

Carlos Otto

A més de ser professor de periodisme a IEBS Business School, treballa per a mitjans com La Vanguardia, Antena 3 i El Confidencial, als que escriu articles amb temàtiques centrades al món de les startups, la tecnologia i el finançament.

“Un bon líder és aquell que es fa progressivament innecessari”.

Thomas J. Carruthers

Compártelo

Inici de sessió