Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Anna Jorge
2017-04-27

Si ets fan incondicional del món dels videojocs, segurament ja coneixeràs a alguns dels gamers espanyols més TOP del moment o, al menys, et sonen molt els seus alies. Des de Lexington hem recollit en aquesta breu llista deu dels més influents del nostre país.

Videojocs i humor: un binomi inseparable que triomfa entre els més joves i converteix als seus gamers en autèntiques estels a la xarxa

1. Rubén Doblas Gunderse, alies Elrubius

Aquest youtuber malagueny ha ´enganxat´ a casi 24 milions de subscriptors al seu canal, a on publica vídeos de gameplays i partides de videojocs (tractats en to humorístic) com Minecraft, League of Legends, World of Warcraft o Super Mario Maker.És, sens dubte, l´influencer gamer  més conegut d´Espanya, el segon en llengua espanyola i el tercer més popular de Youtube a nivell global. Has de conèixer-lo!

2. Guillermo Díaz, alies Willyrex

Imagines convertir la teva més gran afició en la teva professió? Així ho ha fet Willyrex.El que destaca en aquest gamer es el seu gran nivell de compromís, compartint amb els seus quasi 12 milions de subscriptors al menys un vídeo diari. El contingut principal del seu canal es centra en gameplays en el conegut videojoc Minecraft.

3. Samuel Molina, alies FuKuy

No és solament un youtuber (´per accident‘ com ell mateix admet al seu canal) i gamer espanyol, sinó que també és dissenyador de videojocs i professor a la Escola de Noves Tecnologies Interactives de Barcelona (ENTI).

4. Samuel de Luque, alies Vegetta777

Es considerat com el segon youtuber més reconegut a Espanya i el quart de parla hispana amb més subscriptors. A més a més de ser gamer, ha escrit una saga de cinc llibres junt amb Willyrex (gamer influencer nomenat anteriorment).

5. Sara Piñeiro, alies Sarinha

Es una de les noies gamers espanyoles més influents i compta amb quasi 3 milions de subscriptors al seu canal de Youtube. Els seus continguts destacats: Minecraft amb diferents  Mods, gameplays de Plants and Zombies Garden Warfare, GTA V, Súper Mario, Los Sims, entre d´altres.

6. Miguel Ángel Rogel Pérez, alies Mangelrogel

Mangelrogel es un gamer espanyol amb més de cinc milions de subscriptors al seu canal de Youtube, qui es centra en gameplays de Jocs bastant variats amb youtubers com CheetoSenior, Eddisplay o Elrubius.

7. Borja Luzuriaga Vázquez, alies Luzu

Luzu no solament és conegut i seguit per milers de subscriptors al seu canal LuzuGames, al qui juga molt a Minecraft o jocs com GTA V i Pokemon GO, sinó que a més a més disposa d´altres dos Canals de Youtube: LuzuVlogs, vídeos recorrent Los Ángeles ( a on viuen actualment) i, LuzuyLana, a on es tracten consultories amoroses i psicològiques.

8. David Canovas Martínez, alies TheGrefg

Aquest jove gamer murcià explica al seu canal de Youtube amb quasi 4 milions de subscriptors (en menys d´un any va arribar a 1 milió) amb vídeos centrats sobretot en jocs de Call of Duty, Clash Royale, Geometry Dash o Counter Strike Global Ofensive.Cada últim dia de l´any penja un especial dels millors moments al seu canal, a més a més de personalitzar les miniatures dels seus vídeos per donar-li un toc d´humor i més original.

9. Frank Garnes, alies bysTaXx o sTaXx

És considerat com un dels primers youtubers en pujar gameplays a Espanya i al seu canal compta actualment amb més de 4 milions de subscriptors. Entre el contingut que publica podem trobar vídeos de GTA, Counter Strike i Black Ops i, ocasionalment, grava gameplays de Battlefield, FIFA i alguns Challenges.

10. Alejandro Bravo Yáñez, alies Alexby11

Amb més de 6 milions de subscriptors, aquest madrileny gamer és una estrella a la xarxa per fer gameplays de GTA V, Rushi’s Mod, Game Dev Tycoon, Assassin’s Creed, COD, Battlefield i Minecraft, entre d´altres.La llista de gamers espanyols que estan trepitjant dur és molt molt amplia, així que, si coneixes altres influencers dels videojocs que creus que haurien d´estar en aquesta llista, anima´t a explicar-nos!Si t´interessa conèixer altres rankings de influencers espanyols que hem realitzat sobre altres sectors, consulta les nostres llistes de: influencers del món de l’emprenedoria i del sector fintech,: no te les pots perdre!

 “Somia en gran i atreveix-te a fallar”

Norman Vaughman

Compártelo

Inici de sessió