Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-09-03

L’estiu va arribant al seu fi i amb això el començament tant de la tornada a escola com als llocs de treball. Amb totes les mesures i protocols posats en marxa d’ençà que deixem enrere el confinament i tornem a la #Novanormalitat, a Lexington seguim adaptant els nostres espais de treball a la situació actual per garantir una tornada de vacances saludables i segura per a tots els nostres clients.

El sector del Real State és un dels que més canvis ha sofert en aquests mesos i, concretament, el de les oficines i espais de treball. En aquest post recollim totes aquestes transformacions que han provocat (entre altres coses) el naixement de noves formes de treballar i han rectificat que la capacitat d’adaptació és la millor eina per les empreses i que la flexibilitat dels espais de treball és la millor aliada i solució davant aquesta situació.

Vols saber-ne més? COMENCEM!

Naixement de les noves formes de treballar.

Estem sent testimonis de l’aparició de les noves formes de treballar i això ho estem vivint de forma més dràstica i extensa amb la implantació de l’estat d’alarma nacional: en aquest moment (quasi) totes les empreses es van veure obligades a digitalitzar-se i a apostar per les eines digitals i processos en línia per mantenir actius els seus serveis. En definitiva, poder sobreviure a una època en la qual no tenir contacte, no socialitzar-se in situ, i evitar els moviments és el requerit per fer front a aquesta pandèmia mundial.

Amb la interrupció d’aquesta imprevista situació, el teletreball ha estat la forma de treballar més extensa i solució per moltes empreses

El coronavirus ha estat un accelerador de tendències en la forma de treballar que ja estaven presents, i sense dubte, el teletreball ha estat la forma de treball més estesa i la solució per a moltes companyies que han pogut adoptar-la. Aquesta modalitat ha estat la resposta a una necessitat global i en un moment puntual, per a moltes empreses ja estan valorant com una opció valida i duradora en el temps.

És clau trobar un equilibri entre el treball presencial i virtual: s’ha de ser capaç d’adaptar-se a les necessitats dels nostres clients

No obstant això, existeixen moltes empreses o sectors que no han pogut ni poden apostar per una modalitat completa de teletreball, en aquests casos és crucial que la tornada a l’oficina es produeixi sota un model híbrid que conjugi tant el treball presencial com el treball virtual. És en aquest punt on els espais flexibles poden ajudar-nos de manera eficient: es tracta d’entorns perfectament equipats perquè els usuaris treballin de manera segura i en condicions flexibles, espais que s’adapten a les demandes del moment i que permeten realitzar rotacions de personal, redistribuir equips, comptar amb àrees de reunió de manera puntual o combinar zones privades i llocs flexibles.

Seguretat per sobre de tot

El retorn a l’oficina no pot concebre ara mateix sense el desenvolupament i implementació d’un rigorós protocol de mesures de seguretat i higiene. És per això que, la tornada als espais de treball només tindrà cabuda en entorn que comptin amb un pla de prevenció clar, contrastat i que tingui en compte les particularitats pròpies de l’activitat.

Des de Lexington, hem posat en marxa des de fa mesos el pla de #tornaSeguraaLexington que pretén donar les majors garanties a tots els usuaris dels nostres espais.

Adpatació com a clau per l’exit.

En aquesta nova normalitat s’ha de ser conscients de la situació de canvis que vivim, la pandèmia del coronavirus va arribar per sorpresa i el temps de reacció va ser mínim, per això la capacitat d’adaptació de les empreses és i ha estat clau per mantenir-se actives. Aquesta és, sense dubte una de les lliçons que ens deixa aquesta crisi provocada per la Covid-19 i un dels aspectes fonamentals a la tornada a l’oficina. La flexibilitat i adaptació són vitals per gestionar escenaris d’incertesa com el que hem viscut i estem vivint.

En aquesta adaptació i previsió, la tornada a l’oficina de les empreses tindrà en compte aspectes com:

  1. Revisió de períodes de contractació, evitant llargues duracions i minimitzant, per tant, el risc.
  2. Revisió dels metres quadrats usats, tenint en compte les distàncies de seguretat però aprofitant al màxim l’espai llogat.
  3. Cerca de solucions de l’espai que permetin cobrir tant les necessitats de la feina presencial com virtual, amb les majors garanties de seguretat.

 Noves solucions flexibles

De l’adaptació mencionada en el punt anterior, sorgeix la necessitat d’apostar per noves solucions alineades amb els requeriments del moment. Tenint en compte les noves formes de treballar i demandes que sol·liciten les empreses i treballadors, i prenent l’adaptació com a pilar fonamental per assolir l’èxit, des de Lexington, hem treballat en el desenvolupament de les solucions flexibles, un ampli ventall d’accions al que hem denominat #New Normal Lexington i que a continuació anomenarem:

> Blended office [ Espai flex + teletreball ]

Aquesta solució va dirigida a aquelles empreses que necessiten implementar un sistema que combini tant el teletreball com el treball presencial a través de la rotació d’equips.

> Workhub [Espai privat personalitzable per la redistribució d’equips]

Aquest servei el poden utilitzar aquelles empreses que necessitin reubicar a part de la plantilla en altres localitzacions.

> Day pass [Llocs de treball en espai privat amb pagament per l’ús]

Dirigit a companyies que necessiten trobar formules flexibles tant d’ús com de pagament d’espais.

> Serveis virtuals [Domiciliació + atenció trucades / missatgeria + us espai]

Si busques disposar de serveis principals de suport i espai sense inversions inicials, aquesta és la solució que més s’adapta a les teves necessitats.

> Sala física + virtual [Sales equipades per reunions presencials i online]

Dirigit a empreses que necessiten llogar espais de reunió segurs i preparats tecnològicament.

 En definitiva, l’adaptació i la flexibilitat són la clau per atendre les noves demandes d’espais de treball de les empreses. Sabem que les oficines postcoronavirus s’enfronten a un gran repte, és el moment d’adoptar noves solucions que ens facin sortir reforçats, Nosaltres estem preparats!

 “Ningú arriba al cim sense l’ajuda d’altres”

Manuel Corazzari

Compártelo

Inici de sessió