Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
María Abraín
2017-02-16

Des de que som nens ens acostumem a escoltar les típiques preguntes sobre que vols ser de gran? O a que et vols dedicar en un futur? Una decisió que es forja durant un temps i on no només s’inclouen les preferències d’un mateix, sinó també la nostra pròpia personalitat.

“Escollir una professió no es una tasca fàcil, de manera que conèixer les teves habilitats t’ajudarà a saber a quin lloc de treball encaixes millor”

Així doncs, podem dir que treball i personalitat tenen una relació molt estreta i a continuació, et donem algunes pinzellades sobre quin és el treball que millor encaixa amb el teu tipus de personalitat, correspondrà realment amb el teu?

Líder innat: ser el cap visible

Si ets dels que té una actitud emprenedora, facilitat a l’hora de prendre decisions i per la direcció d’equips de treball, llavors els llocs de treball que millor encaixen amb tu són aquells on puguis desenvolupar la teva  capacitat de lideratge: advocat, agent d’assegurances, jutge o xef són alguns d’ells.

Solidari: t’agrada ajudar als demés

La teva vocació és ajudar als altres i fer-los sentir bé. Per això, els treballs que millor faries són: professor infantil, dentista, infermer, assessor de ventes, treballador social o dins d’aquells departaments dirigits a l’atenció al client.

Arriscat: prefereixes l’acció a la conversa

Les situacions de crisis i aquelles una mica complicades són l’habitat natural d’aquelles persones arriscades que els hi agrada tenir un treballa més dinàmic i actiu. Si et veus reflectit amb aquesta definició, els teus treballs ideals són: detectiu, banquer, entrenador esportiu, pilot o metge.

La tranquil·litat i paciència et caracteritzen

Si pel contrari ets dels que prefereixes ambients més calmats perquè ets una persona tranquil·la amb actitud ‘zen’, els treballs que millor s’adapten  a tu poden ser: biòleg, arquitecte paisatgístic, bibliotecari o dissenyador d’interiors.

Creatiu: els reptes són cosa teva

Ets una persona dinàmica, enèrgica i sempre t’agrada estar donant voltes al cap per trobar les millors idees. Si et defineixes així, has de fer l’impossible per a convertir-te en un bon RR.PP, publicista, coach, agent de ventes, periodistes o economista.

Sensible i confident: t’adaptes a qualsevol entorn

Si tens gran capacitat d’adaptació a diferents entorns i d’escoltar als demés: psicologia, escriptor, expert de RR.PP i inclús la teràpia física seran les teves millors sortides professionals.

“L’actitud és una petita cosa que marca una gran diferencia”.

Winston Churchill

Compártelo

Inici de sessió