X
Contacte

Què és la xarxa Locartis?

Locartis és avui dia la xarxa independent de centres de negocis líder a Europa i el món. Fundada a l’any 2000, la xarxa internacional de Locartis té com a objectiu reunir als millors operadors independents de centres de negocis de cada país. Avui dia Locartis es l’únic grup de centres de negocis gestionats per professionals amb la millor experiència i trajectòria professionals als seus mercats d’origen. Locartis presenta 200 centres de negoci al món, dels quals més de 100 es troben a Europa.

Perquè?

Perquè com conscients de que, a un mercat global, la presència internacional es necessària per a molts dels nostres clients, qui ens consideren un partner estratègic dins els seus plans d’expansió. Oferim la possibilitat de que els nostres clients comptin amb uns estàndards de qualitat del més alt nivell, sense tenir en compte el Centre que escullin, Locartis és la garantia. Amb un equip de vendes establers a París, que atendrà qualsevol demanda de manera permanent. A més, comptem amb un expert internacional per a coordinar i gestionar acords corporatius a nivell internacional. Això suposa una novetat dins l’industria de centres de negocis.

Per a qui?

La Xarxa Locartis està dirigida a tot tipus d’empreses que desitgin instal•lar-se a una ciutat o país per a desenvolupar el seu negoci. Des d’emprenedor a la multinacional que desitja establir una nova filial, la xarxa de centres de negoci Locartis ofereix solucions de la màxima qualitat.

PUJAR

En aquest lloc es fan servir cookies per oferir una experiència més personalitzada. ¿Consent utilitzar cookies? Acceptar| Més informació