Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-08-11

Desprès d’un any de treball, arriba el moment de desconnectar i ja son molts el que han fet les maletes per a gaudir d’uns dies tranquils i relaxants, plens d’aventures i anècdotes. Però, sabem desconnectar completament de treball durant l’estiu?

Desconnectar de l’empresa durant un període de temps és fonamental per a eliminar l’estrès acumulat, tornat amb una perspectiva fresca, una ment oberta i energia suficient per a afrontar nous projectes. Si pel contrari no s’aconsegueix, pot augmentar la sensació d’ aclaparament, falta de motivació i frustració que, en conseqüència, acabarà afectant a la teva vida tant personal com professional.

Ser capaç de desconnectar del treball a l’estiu és fonamental per a eliminar l’ estrès acumulat i tornar amb les piles carregades

En aquest sentit, segons una enquesta pel portal de treball Randstad, un 85 % dels espanyols desconnecta del treball durant les vacances d’estiu, però, encara queda un 15 que no sap com desconnectar per complet i com a conseqüència, els hi costa més tornar al seu dia a dia.

Així que, si ets dels que encara no s’ha posat el bikini a la maleta, segueix aquestes recomanacions que des de Lexington et proposem per a que gaudeixis de les teves vacances al màxim:

1. Informa de la teva absència

Tant a les persones amb les que treballes a diari com als clients amb els que tens contacte habitual han d’estar informats de la teva absència ja que, en cas de no saber-ho poden intentar contactar localitzar-te per algun imprevist que hagi sorgit i trencar així amb els teus relaxants dies i lliures d’ estrès. Com fer-ho? Simplement deixa programada una resposta automàtica per als correus electrònics que rebis i envia, uns dies abans de marxar, un email notificant durant quines dates estàs fora de l’oficina.

2. Deixa la feina feta i planificada

Abans de deixar d’utilitzar el despertador, el cotxe per anar a l’oficina i seguir amb la rutina, has de tenir un compte que una planificació és la clau per anar-te tranquil i gaudir per complet de les vacances. Així que, intenta gestionar tu empresa abans de marxar, sigues eficient i deixa tot encaminat per a la teva absència.

3. Canvia l’ordinador per un llibre

Dóna-li a la tablet, ordinador i mòbil un sospir, ells també es mereixen unes vacances, no creus? Substitueix-los per un bon llibre que aconsegueixi ficar-te dins la trama i alliberar-te dels pensaments i preocupacions relacionats amb el teu treball.

4. Gaudeix del moment

Dormir sense tenir una hora per llevar-se, un esmorzar que duri més de set minuts, menjar a un plat i no al tupper, no agafar el cotxe o metro i només, passejar… aprofita cada un d’aquests moments i aconseguiràs no preocupar-te per res més que gaudir.

“L’art del descans és una part de l’art de treballar”.

John Steinbeck

Compártelo

Inici de sessió