Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-10-11

Només les paraules tenen el poder d’explicar grans coses, i per això, dedicarem aquest post a aquelles que han estat reproduïdes per grans CEOs mundials i s’han convertit en frases de lideratge que t’ajudarà, sens dubte, a millorar com a empresari:

Preparat?… aquí les tens!

Un manager no serà mai un líder professional si no aposta per innovar i afegir valor constantment

#1. “La innovació distingeix a un líder d’un seguidor.” – Steve Jobs

Aquesta és una frase de lideratge que es repeteix una i una altra vegada en el món empresarial, ja que ser únic i amb personalitat fa diferent de la resta. Un manager no serà mai un líder si no aposta per innovar, aportar valor i deixar de limitar-se a seguir les indicacions que la seva empresa o el seu superior diguin.

#2. Quan alguna cosa és prou important, ho fas fins i tot quan les possibilitats juguen a la teva contra.”- Elon Musk.

Es pot dir més alt, però no més clar. SI estàs completament convençut del que estàs fent. Seguiràs dipositant la confiança necessària per mantenir els teus objectius i metes. I si mostres aquesta forta seguretat en tu mateix, seràs capaç d’impregnar-la als teus clients, companys de feina, inversors, etc. Guanyant així, posició de líder, la posició que buscaves.

#3. “Els managers, diuen a les persones que s’ha de fer, mentre que els líders els inspiren a fer-ho.” –Jeff Weiner.”

A vegades, les coses no fa falta dir-les, se saben. Així ha d’actuar un líder, inspira’n als seus treballadors a realitzar les coses per voluntat pròpia i no dient reiteradament que ho facin. I és que un bon líder és capaç de transmetre l’esperit i essència d’una empresa.

#4. “Un bon líder no es queda embussat rere del seu escriptori.– Richard Branson

Així és, això és precisament el que aquest magnat dels negocis s’ha gravat a foc en la seva filosofia de feina. I és que, si esperes que les oportunitats truquin a la porta, no aconseguiràs res: has d’atrevir-te a perseguir els teus somnis empresarials i a treballar de valent per aconseguir-los.

No ens hem de prendre els fracassos com errors, sinó com a lliçons d’aprenentatge que ens ajudaran a millorar la nostra capacitat de lideratge

#5 És important celebrar l’èxit, però més important és aprendre de les lliçons del fracàs.”– Bill Gates

Siguem també una mica humils i reconeixem que tots podem cometre errors en qualsevol moment. Si és així, si us plau, aprenem d’ells i no els prenguem com a fracassos sinó com a lliçons d’aprenentatge que ens ajudaran a millorar la nostra capacitat de lideratge i a saber gestionar determinades situacions. D’aquesta manera, seguirem evolucionant i creixent “pas a pas”.

Si t’ha agradat aquest post, et recomanem que coneguis els consells de negocis que el nostre CEO, David Vega, proposa per expandir la teva empresa amb èxit.

 

Compártelo

Inici de sessió