Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-11-09

D’una pel·lícula es pot aprendre i molt! Per això, en aquesta ocasió, et portem les 5 frases més destacables del cinema que pots aplicar perfectament al teu negoci. Són aquestes!

Les pel·lícules contenen “amagades” veritats que pots aplicar dins del teu paper com a líder dels negocis o empresari

Tot empresari hauria de gravar-se aquesta frase extreta d’una de les pel·lícules més destacades de la història del cinema: Star Wars. I és que tindríem sempre que centrar els nostres esforços a treballar amb objectius clars, sense limitacions a “intentar” actuar, ja que, si adoptem aquesta conducta, estem permetent que la por al fracàs governi les nostres accions.

  •  “Si vols que t’entenguin, escolta”: Babel (2006)

Hem parlat en diverses ocasions de la importància de practicar l’escolta activa en el món dels negocis i és que un no neix sabent-ho tot s’ha d’escoltar i el més important: saber com fer-ho. Això et permetrà conèixer les valoracions i opinions del demès de treballadors i tenir diferents perspectives per assolir les teves metes.

  •  “Intenta pensar sempre com pensen els que t’envolten. Amb aquesta base, tot és possible” El padrino (1972)

Situar-se en el lloc dels altres és quelcom que sempre funciona i en el món dels negocis, també. Així doncs, reflexiona i pensa en com fan la resta de treballadors, de clients, proveïdors, socis… d’aquesta manera sabràs guiar, portar a terme i reconduir qualsevol situació, endavant, tu pots!

  •  “- Què diria vostè si un home es presenta en aquesta entrevista sense camisa i li donem la feina?- doncs que els seus pantalons han de ser estupends”: En busca de la felicidad (2006)

No tot és el mateix color, no tot es regeix per les mateixes pautes, sinó que s’ha de mostrar més enllà del que un mateix és o del que una marca té per transmetre. S’ha de: atrevir-se a marcar la diferencia, cuidar cada mínim detall i treballar a ser únic i irreemplaçable.

  •  “Les persones amb èxit estan 100% convençudes que son Mestres del seu propi destí, no son criatures de la circumstància, ells creen les circumstàncies. Si les circumstàncies al seu voltant fan pudor, les canvien. El lobo de Wall Street (2013)

Així és, si les oportunitats no toquen a la porta, surt tu mateix a buscar-les: Perquè per assolir l’èxit, un bon empresari ha de treballar a identificar contínuament avantatges i millores pel seu negoci i en perseguir amb constància i esforç els seus objectius.

Si t’ha semblat interessant aquest post, et proposem que donis una ullada a 5 frases de lideratge per millorar com empresari o TOP 6 sèries sobre negocis per inspirar-te a la feina, tu tries!

Compártelo

Inici de sessió