Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2022-06-28

És evident que Espanya és un destí referent en l’àmbit mundial quant a turisme i gastronomia es refereix, però, a més a més en els últims anys s’ha convertit en un dels epicentres de formació en l’àmbit dels negocis. I és que, Sabies que podem robar les millors escoles de negocis a Espanya? Segons el rànquing de Finacial Times de les millors escoles de negocis en Europa 2022, comptem amb 3 dels centres amb més prestigi: IESE a Navarra, ESADE a Barcelona i IE a Madrid. Aquestes escoles ofereixen formació de qualitat a professionals amb un perfil directiu, amb ànima de líder i apassionats pel món dels negocis.

“Segons el Rànquing de Financial times, el diari britànic de negocis i economia amb més prestigi, Espanya compte amb 3 de les 50 escoles més influents a Europa”.

El rànquing està elaborat en funció d’aquestes variables: els resultats obtinguts en les enquestes realitzades a les mateixes escoles de negocis, la diversitat de professorat, l’anàlisi de recents graduats i una trajectòria professional, així com l’evolució del salari inicial (una vegada s’incorporen al mercat laboral fins a l’actual).

Escoles de negocis a Espanya: els avantatges que ofereix la formació a la teva empresa

Com s’explica en el post sobre la importància de la formació en les empreses emergents, aquesta està en continu aprenentatge i és imprescindible per posicionar-se com una organització competitiva. No s’ha d’oblidar que el paper del CEO en una empresa és clau pel correcte funcionament d’aquesta. Per això, s’hauria de demostrar els seus coneixements sobre lideratge i adoptar una visió estratègica.

 Avui en dia, les escoles de negocis són una oportunitat immillorable per aquest fi, ja que imparteixen una educació empresarial brillant i potencien al màxim les habilitats directives. Si encara no t’has animat, et mostrem algun dels avantatges que obtindràs en apostar per aquest tipus de formació:

  • Es tracta d’una educació valorada en l’àmbit mundial.
  • Et permetrà accedir a nous mercats internacionals.
  • Augmentaràs la teva cartera de clients.
  • Et rodejaràs amb els professionals del sector més important.
  • Afavorirà la internacionalització de la teva empresa
  • Projectaràs una imatge professional irreprotxable.

“Aquests centres ofereixen una educació empresarial efectiva per a professionals amb alts càrrecs, amb l’objectiu de formar grans directius i ajudar-los a ser més competitius.”

Rànquing de les escoles de negocis a Espanya

 Un cop has conegut tots els avantatges, has d’estar quasi convençut de voler ampliar la teva formació, així que et desvetllem el Rànquing dels millors centres d’Espanya perquè facis el pas definitiu.

IE (en la 3ª posició del rànquing europeu)

Aquesta Business School es troba a Madrid i és l’opció més requerida pels graduats espanyols que volen despuntar en el món dels negocis. La seva filosofia es basa a formar líders amb caràcter emprenedor, a més a més de promoure valors com la innovació i la diversitat com a garantia d’aprenentatge.

IESE  (en la 7ª posició del ranquing europeu)

L’institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE) és considerat el segon millor centre de negocis d’Espanya. Es troba a la Universitat de Navarra i destaca per adoptar una visió més humana de l’empresa a través del seu programa custom programs, dirigit a executius que pretenen obtenir una major capacitat d’anàlisis i resolució davant a possible problemes de la companyia.

ESADE (en la 8ª posició del ranquing europeu)

En tercer lloc, l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE), ubicada a la Universitat Ramon Llull (Barcelona), ofereix la possibilitat de cursar tants graus universitaris com MBA i Doctorats orientats a directius. Aquest centre basa el seu programa en la innovació i en la modernització de l’Economia per impulsar una visió oberta de l’administració de l’empresa, a més a més de promoure la responsabilitat social clau pel lideratge.

“L’educació és l’arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món.”

Nelson Mandela

 

Compártelo

Inici de sessió