Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-04-08

En qualsevol negoci és important connectar i col·laborar amb tots els empleats, i la manera més natural de fer-ho és organitzant reunions d’equip. Tot i això, no totes les empreses compten amb l’espai adequat per a això o no poden organitzar reunions presencials perquè els seus equips estan dispersos en diferents ubicacions.

És aquest el teu cas? Busques una solució? La tenim i és senzilla! Lloga una sala de reunió per hores a les millors ubicacions de la capital.

No hi ha dubte que no té el mateix efecte una reunió física que una virtual.

Les videoconferències són molt útils i han estat el nostre major aliat durant aquests darrers anys. No obstant això, no hi ha dubte que no té el mateix efecte una reunió física que una de virtual. Per això, cada vegada més, les empreses estan combinant tots dos mons amb reunions tant en línia, com presencials i híbrides.

La tornada a les oficines i als espais compartits torna a ser tendència, i no només és deguda per tots els avantatges que ofereixen, sinó també perquè no sempre disposem de recursos suficients per fer conferències o reunions virtuals.

↠ Lloguer de sales de reunions per hores a Madrid.

Una de les principals opcions que tenen les empreses per garantir la seguretat dels seus treballadors durant les trobades corporatives és el lloguer de sales de reunions per hores a Madrid.

Potser t'interessa

Sales de reunions

Lloguer de sales polivalents que proporcionen a la teva empresa un impacte addicional. Perquè moltes vegades l'èxit d'una reunió depèn...

Encara desconeixes aquesta forma de llogar d’oficines i llocs de reunió? Llavors, iria molt bé saber quines són algun dels avantatges que aquest sistema pot oferir.

  • Estalvi econòmic: Quan llogues un espai per hores per a reunions, només pagues pel temps efectiu que l’uses. Per exemple, si necessites la sala per dues hores, no hauràs de pagar per un dia sencer, ni tan sols per mitja jornada.
  • Ubicació excepcional: Les sales de reunió dels espais flexibles de Lexington es troben en un ubicacions estratègiques de la capital: a la Castellana, al barri de Salamanca a La Moraleja oa Príncep de Vergara.

Llogar sales de reunions per hores: una forma eficaç, eficient i econòmica de llogar un espai per a reunir-se.

A més a més, les sales de lloguer per hores són una forma eficaç, eficient i econòmica de llogar un espai per reunir-se. En ella, tindràs tot el que necessites per portar a terme una reunió, sense haver de llogar equips o contractar serveis extres, ja que totes aquestes prestacions estan incloses dins de la tarifa o poden sol·licitar-se de manera addicional sense recórrer a tercers.

↠ Les nostres sales de reunions per hores a Madrid

Les nostres sales de reunions per hores a Madrid són l’opció ideal per les teves trobades i esdeveniments. A Lexington, sabem que un lloc de reunions que s’adapti a les teves necessitats i que puguis llogar durant un període curt de temps, és, en moltes ocasions, exactament el que busques.

Per això, comptem amb diferents mides, ubicacions prèmium i tots els serveis que necessites pels teus esdeveniments i reunions. Des de les sales per trobades amb proveïdors o clients, fins a aules de formació passant per espais per a gravacions; les nostres instal·lacions han estat pensades i dissenyades per a cobrir tota mena de demandes.

↠ Sales per events híbrids a Madrid.

Així mateix i més enllà de les reunions, si necessites fer algun esdeveniment, les nostres sales estan perfectament preparades i equipades tecnològicament perquè els puguis realitzar de manera híbrida: combinant l’espai físic i la telepresència a través de qualsevol plataforma com Zoom, Google Meet, Teams, etc. Comptaràs amb 3 pantalles UHD, càmera de videoconferència PZT monitoritzada i micròfons sense fil perquè el teu esdeveniment híbrid sigui tot un èxit.

👉🏼 I recorda: l’equip de Lexington estarà més que encantat de rebre’t i d’aclarir qualsevol dubte que puguis tenir. Bona sort amb els teus meetings!

“Sols podem fer molt poc; units poder fer molt”

Hellen Keller

Compártelo

Inici de sessió