Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
08/04/2021

Mantenir la distància social s’ha convertit en una necessitat imperativa en els últims mesos. I estem segurs que, per les empreses, això ha estat tot un repte, ja que en molts casos les reunions presencials són imprescindibles per determinats sectors o per tractar determinades temàtiques. Això si, sempre garantint al màxim la seguretat dels participants.

És aquest el cas de la teva empresa? Necessites reunir-te amb els teus equips de treball i t’estàs plantejant de quina manera podeu fer-ho de forma segura?

No hi ha dubte que no té el mateix efecte una reunió física que una virtual.

Les videoconferències són molt útils, i han estat de gran ajuda durant aquest últim any, No obstant això, no hi ha dubte de què no fa el mateix efecte una reunió física que una de virtual. És per això que cada cop més, les empreses comencen a reunir-se de forma presencial en determinats moments puntuals.

La tornada a les oficines i els espais compartits havia d’arribar tard o d’hora. Però, el més important d’aquesta tornada és que es faci de la manera més segura i saludable possible. Podem fer-ho sense córrer riscos? La resposta és: SÍ. La solució es troba en el lloguer de sales de reunions per hores en entorns que comptin amb un ampli i contrastat protocol de mesures.

↠ Lloguer de sales de reunions per hores a Madrid.

Una de les principals opcions que tenen les empreses per garantir la seguretat dels seus treballadors durant les trobades corporatives és el lloguer de sales de reunions per hores a Madrid.

Potser t'interessa

Sales de reunions

Lloguer de sales polivalents que proporcionen a la teva empresa un impacte addicional. Perquè moltes vegades l'èxit d'una reunió depèn...

Encara desconeixes aquesta forma de llogar d’oficines i llocs de reunió? Llavors, iria molt bé saber quines són algun dels avantatges que aquest sistema pot oferir.

  • Estalvi econòmic: Quan llogues un espai per hores per a reunions, només pagues pel temps efectiu que l’uses. Per exemple, si necessites la sala per dues hores, no hauràs de pagar per un dia sencer, ni tan sols per mitja jornada.
  • Seguretat: Les sales de reunions s’higienitzen entre usos, de manera que els assistents treballen i es reuneixen amb tota la confiança.

Llogar sales de reunions per hores: una forma eficaç, eficient i econòmica de llogar un espai per a reunir-se.

A més a més, les sales de lloguer per hores són una forma eficaç, eficient i econòmica de llogar un espai per reunir-se. En ella, tindràs tot el que necessites per portar a terme una reunió, sense haver de llogar equips o contractar serveis extres, ja que totes aquestes prestacions estan incloses dins de la tarifa o poden sol·licitar-se de manera addicional sense recórrer a tercers.

↠ Les nostres sales de reunions per hores a Madrid

Les nostres sales de reunions per hores a Madrid són l’opció ideal per les teves trobades i esdeveniments. A Lexington, sabem que un lloc de reunions que s’adapti a les teves necessitats i que puguis llogar durant un període curt de temps, és, en moltes ocasions, exactament el que busques.

Per això, comptem amb diferents mides, ubicacions prèmium i tots els serveis que necessites pels teus esdeveniments i reunions. Des de les sales per trobades amb proveïdors o clients, fins a aules de formació passant per espais per a gravacions; les nostres instal·lacions han estat pensades i dissenyades per a cobrir tota mena de demandes.

↠ Sales per events híbrids a Madrid.

Tanmateix i més enllà de les reunions, si necessites realitzar algun acte en temps de coronavirus, les nostres sales estan perfectament preparades i equipades tecnològicament perquè puguis realitzar-los de manera híbrida: combinant l’espai físic i la telepresència a través de qualsevol plataforma com pot ser: Zoom, Google Meet, Teams, etc. Comptaràs amb 3 pantalles UHD, càmera de videoconferència PZT monitorada i micròfons sense fil perquè el teu esdeveniment híbrid sigui tot un èxit.

I recorda: totes les sales de Lexington compleixen estrictament amb totes les mesures de seguretat i higiene per garantir que les teves trobades corporatives en els nostres espais siguin òptims i saludables.

“Sols podem fer molt poc; units poder fer molt”

Hellen Keller

Compártelo

Inici de sessió