Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-10-08

La gran expansió de les noves tecnologies inalàmbriques ha donat com a resultat una addicció a revisar contínuament els nostres smartphones, tablets i tot tipus de dispositiu que ens mantingui connectats.

Però, aquesta necessitat de revisar constantment la bústia d’entrada i perfils d’inici, pels professionals, per aquelles persones d’edat més avançada i per aquells amb els ingressos més alts, consideren que llegir missatges o correus electrònics durant una reunió es tracta d’una pràctica poc apropiada.

Tal com informa un estudi realitzat per La Universitat del Sud de Califòrnia, Marshall School Of Business, el fet de estar sempre pendent del mòbil resulta molt molest per a la resta del companys de feina, la majoria dels professionals enquestats coincideixen dient que, contestar trucades, escriure o llegir missatges o e-mails durant reunions de treball és inapropiat.

Aquesta animadversió cap a la gent que està constantment més atenta al seu smartphone que a les explicacions durant una reunió es deguda a que, aquest acte es percebut com a una falta de respecte cap a la resta de companys que entenen que per a tu, són menys importants de qui et truca o t’escriu. A més, és impossible prestar atenció i concentrar-se en vàries coses al mateix temps, cosa que impedeix que li treguis partit a la reunió. Finalment, aquesta costum es vista com una falta de poder, ja que resulta evident la teva debilitat al no ser capaç de modificar el teu comportament.

Per tal que no t’hagis de preocupar per recuperar cap trucada o atendre als teus clients enmig d’una reunió, a Lexington posem a disposició dels usuaris dels nostre servei de lloguer d’oficines i despatxos el nostre suport administratiu, amb un equip professional de recepcionistes, secretàries i personal de IT, manteniment i administratiu que t’ajudaran amb la gestió diària del teu negoci.

“La qualitat mai es un accident; sempre es el resultat d’un esforç del’ intel·ligència”

John Ruskin

Compártelo

Inici de sessió