Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-07-17

L’estiu i les condicions que l’envolten, com les hores de llum, el sol i la calor, fan d’aquests mesos la millor època per gaudir d’activitats a l’aire lliure. No obstant, això no sempre és possible, doncs som molts els que a l’estiu hem de seguir treballant i complint amb les nostres obligacions professionals, encara que en el millor dels casos tinguem la sort que la nostra empresa hagi implantat la jornada intensiva.Si bé la jornada d’estiu suposa un increment de la productivitat i una reducció de despeses per a l’empresa, el més important és que aquesta és una mesura que ajuda a la conciliació de la vida personal i professional i que els empleats satisfets rendeixen més, augmentant així la seva motivació i productivitat.Quan ets autònom, treballes desde casa o no tens un horari definit, treballar a l’estiu se’t pot fer encara més costa amunt . Es per això que avui, desde Lexington, et donem una serie de consells per afrontar el treball al juliol i agost:

  • És important que en qualsevol cas intentis fixar-te una hora d’inici i, sobretot, de finalització, rendibilitzant al màxim el temps de treball i buscant ser eficient. El més important no és treballar moltes hores sino donar el 100% en el temps de feina.
  • Si treballes des de casa i tota la família està de vacanes, sense voler t’interrompran contínuament, per la qual cosa serà difícil que et puguis concentrar en les teves tasques. T’aconsellem que trobis una solució inmediata que et permeti diferenciar l’oci del treball. Pots acudir a les oficines i despatxos que des dels Centres de Negocis Lexington posem a la teva disposició. Un lloc on trobaràs l’ambient que necessites per treure endavant el treball de la forma més eficaç.
  • Troba temps per gaudir de l’estiu, de la família, dels amics i d’activitats a l’aire lliure.
  • No et passis el dia tancat en el teu lloc de treball, surt a l’exterior, respira i desconnecta durant uns minuts, et servirà per inspirar-te i tornar més fresc i amb noves idees a la rutina laboral. A més a més, en Lexington trobaràs un lloc de treball envoltat de jardins i zones verdes, que et farà més agradable la teva jornada d’estiu.

Finalment, has de saber que per fer-te més suportable el treball a l’estiu, només durant el mes d’agost tindrem activa una promoció especial del 50% de descompte a les sales de reunions dels Centres de Negocis de Lexington.

“L’estiu és sempre millor del que podria ser”

Charles Bowden 

Compártelo

Inici de sessió