Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Un segon, Renazca? Sí, Sí. El rumor cada cop sona més fort, i és que hi ha un gran projecte en mans dels millors arquitectes en l’àmbit nacional i internacional per donar-li a la nostra zona d’AZCA un gran impuls. I aquest projecte porta el nom de RENAZCA.

El districte financer d’AZCA.

Per situar-nos una mica, AZCA engloba alguns dels edificis més simbòlics de Madrid noms com El Corte Inglés del passeig de la Castellana, la Torre Picasso, Raimundo Fernandez Villaverde o el carrer Orense estem segurs que són, de sobres coneguts per tots els madrilenys. I bé Ja tens la zona d’AZCA en ment? Aquests grans espais per als vianants amb dos o tres nivells, 25k persones treballant dia a dia… Doncs ara imagina que tot aquest espai es tornés verd i per als vianants, amb llum solar permanent. Això és RENAZCA i, tot i que haurem d’esperar fins a finals de 2022 per veure començar els treballs, l’equip ja està al complet, i les ments centrades a transformar aquesta zona en un entorn sostenible, inspiradors i una icona en l’àmbit internacional.

La zona de AZCA engloba alguns dels edificis i àrees mes simbòliques de Madrid: El Corte Inglés de la Castellana, la Torre Picasso, Raimundo Fernandez Villaverde, el carrer Orense o l’edifici de la Castellana 79.

Un dels centres de Lexington més emblemàtics el dia d’avui és precisament el nostre espai de coworking del passeig de la Castellana 79, en ple cor del centre financer de Madrid. I és allí on em trobo jo!

Em presento: el meu nom és Cristina Seriñá i sóc l’Office Manager del centre de Lexington en la zona d’AZCA. Després de tants anys aquí, no puc evitar veure AZCA com el passat, el present i el futur de Madrid.

La meva connexió amb AZCA ha estat sempre molt especial, no només per treballar en aquest espai més de sis anys. He passat gran part de la meva infància aquí, i per mi, aquesta zona i tots els seus edificis sempre han representat l’essència de Madrid, la barreja de gent, la diversitat i l’ambient tan viu que es respira, tant com de dia com de nit. Tot i que també, i crec que en això coincidim tots els que treballem aquí i coneixem AZCA amb detall, molts dels espais oberts i pels vianants que es troben aquí, amb tots aquests diferents nivells i porxos, podrien donar molt més de si. En la meva opinió tenen molt més per aportar. I aquest és una mica l’objectiu final del projecte RENAZCA.

Aquest projecte convertirà la zona d’AZCA en un espai més connectat, obert i accessible sota el paraigua de la sostenibilitat, creant un ecosistema urbà de gran biodiversitat format per espècies vegetals autòctones, recuperant antics llits fluvials que barregen sistemes de captació i emmagatzematge d’aigua de la pluja per a reg i fonts (Madrid365)

RENAZCA em sembla una idea fantàstica! Convertir AZCA en una zona verda, sostenible, lluminosa i connectada amb el medi ambient i amb tots els que treballem aquí… crec que és una rentada de cara que no podia arribar en millor moment. Després d’aquests mesos que hem passat tots, necessitem aquesta alenada d’aire fresc, mai millor dit!

Lexington i el projecte RENAZCA

Sobre Lexington? El nostre centre d’AZCA sempre ha estat una mica el centre insígnia i ens fa moltíssima il·lusió trobar-nos en el centre d’aquesta voràgine de canvi. Veiem el nostre camí molt reflectit en la nova imatge que se li vol donar a la zona: recuperant flora autòctona i antics rius, com si es recuperés la seva essència. Potser pots inclús veure una mica la personalitat #RebelDNA de Lexington en aquest projecte. Trencant amb l’establert.

Per descomptat, nosaltres estem creixent i seguim madurant. Al final, és el que demanden els temps! Busquem sempre ser més sostenibles, comprometent-nos amb el medi ambient. Tenim companyes involucrades amb el reciclatge del dia a l’oficina, amb no generar residus, tot esforç compte! És per això que crec que el nou AZCA, RENAZCA, es convertirà en tot un referent inclús en l’àmbit internacional. És un projecte molt ambiciós, que no només vol millorar la infraestructura, són també la qualitat de vida dels veïns i dels que treballem aquí. Espero de tot cor que tots sapiguem apreciar-lo i cuidar-lo.

Gran Green d’AZCA, un espai per a esdeveniments de fins a 10.000 persones.

Si, amb auditori i tot! Oferta teatral, música… hi haurà zones condicionades per a activitats esportives, o inclús per fer ioga i Pilates a l’aire lliure. I també diria, així entre nosaltres, que incloure una escola infantil seria una magnífica idea. Ajudaria molt a la conciliació familiar de tots/es els treballadors/es de la zona, el que seria un progrés més que necessari, oi? AZCA ja és i es convertirà encara mes en l’entorn al qual a qualsevol li agradaria venir a treballar, i inclús per quedar-se hores un cop has sortit de l’oficina.

El cor financer de Madrid

 A més a més, ja no només en l’àmbit personal i d’oci. En consolidar d’aquesta manera el cor financer de Madrid, estic segura que RENAZCA ens portarà moltíssims beneficis que ens permetin avançar i enfortir els nostres vincles empresarials.

Crec que tots els que treballem aquí estem d’acord que AZCA té molt per aportar, té moltíssim potencial. Com a la recepció, AZCA és on passa tot! I crec que aquest projecte és just el que ens faltava per sentir-nos 100% connectats.

Com a la recepció, AZCA es on passa tot!

La visió de RENAZCA

Una imatge? Tot i que encara no veurem aquesta idea feta realitat a curt termini, tinc un escenari molt clar en la ment per aquesta green zone. Per fi podrem veure aquesta escena de les pel·lícules americanes en la que els treballadors/es, es treuen els talons i es descorden les corbates en ple Central Park i mengen un entrepà a prop de l’oficina, al mes pur estil novaiorquès!

Com ja us he comentat, el projecte RENAZCA està previst per a finals de 2022, i des de Lexington estem impacients per poder veure aquests nou ambients i canvi d’aires. D’una manera o d’un altre, tots els que treballem a Lexington, tant els que formem part de l’equip com cada un dels membres de la nostra comunitat que compten amb una oficina flexible en el nostre espai de Castellana 79 o reserven la seva sala de reunió o formació a les nostres instal·lacions, tindrem l’honor de ser part del canvi, partícips del progrés i estem il·lusionadíssims!

Et convido a visitar la pàgina oficial de proyecto RENAZCA i a què ens expliquis a quines imatges t’evoca aquesta nova Green zone pensada pel cor financer de Madrid!

Compártelo

Inici de sessió