Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-10-03

El coworking i els seus avantatges evolucionen al mateix temps que ho fan les tendències de negocis i fruit d’això, neix una nova realitat laboral coneguda com a coliving. Aquesta projecció de treball col·laboratiu, relacionat directament amb el sector immobiliari, es basa a compartir no només un espai de treball sinó també un lloc on viure. Amb ells, els professionals poden seguir compartint experiències, idees i propostes en acabar la jornada laboral, al mateix temps que gaudeixen del temps d’oci. Vols saber més sobre que és el coliving o common coliving. Segueix llegint!

Què és el coliving?

Si primer va ser compartir lloc de treball amb persones que no tenien res a veure amb la nostra professió, la revolució arriba amb el coliving, un sistema de vida ja implantat en EE.UU o Regne Unit i que comença a aflorar a Espanya. Aquest corrent va néixer a Sillicon Valley, bressol de la feina col·laborativa, ja que es va multiplicar el nombre d’emprenedors que arribaven i, amb això el nombre d’edificis, les zones comuns es van tornar un lloc clau per socialitzar. Com a resultat, els professionals compartien el mateix mode de vida i el coliving va iniciar el seu camí.

El coliving va néixer a Sillicon Valley per donar resposta als joves emprenedors que compartien zones comunes als habitatges

Així doncs, aquesta tendència se sustenta sobre la creativitat i el dinamisme. Les persones que comparteixen llar també desenvolupen projectes en comú i es retro alimenten uns dels altres, buscant l’eficiència i l’èxit empresarial. Tot i que cada un té la seva privacitat, el fet de compartir habitatge i lloc de treball fa que les idees creatives fluctuïn en qualsevol moment i amb total naturalitat. I és que no s’ha d’oblidar que l’important de la inspiració és que t’agafi treballant.

El fet de compartir habitatge i lloc de treball fa que les idees creatives fluctuïn en qualsevol moment i amb total naturalitat

El coliving o common livign proporciona als treballadors les comoditats per idear i materialitzar projectes. Per aquest motiu, qui aposta per aquest mode de vida comparteixen contactes i eines per optimitzar les idees de negoci.

Zones comunes per impulsar el common living

Els espais de coliving compten amb unes zones comunes en les quals l’oci és el denominador comú. Sala de cine, espai de jocs, biblioteca o menjador són les estances que no falten en cap edifici de common living.Cal mencionar que el common living funciona com un bullidor d’idees en el que, en poc temps, els projectes s’enlairen i es converteixen en una realitat perquè s’optimitzen els recursos humans i econòmics. En definitiva, amb el coliving tot està creat perquè les experiències és converteixin en el motor dels projectes.

Lexington, a l’avantguarda dels workspaces.

Des de Lexington, ens sumem a l’evolució dels workspaces. Per això, la nova planta 8 del nostre espai de treball Castellana-Azca; la recent renovació del centre de negocis La Moraleja; o la pròxima inauguració d’un nou espai al carrer Principe de Vergara de Madrid com clars exemples que apostem per estar al dia de tot el que fa el treball empresarial en equip.I és que els nostres espais oberts i flexibles, combinats amb àrees més privades i confidencials, són la nostra millor senya d’identitat. Amb el fi de complir amb les necessitats dels clients més exigents, a Lexington, ja estem pendents del que ens oferirà les tendències del 2020. Confia en nosaltres.

Cap de nosaltres es tan inteligent com tots nosaltres junts.

Ken Blanchard

Compártelo

Inici de sessió