Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-04-20

La contractació de becaris  a la teva empresa pot ser més beneficiosa del que pots arribar-te a pensar, i es que són joves que acaben de sortir de la carrera, o l’estan acabant, tenen una actitud 100% motivadora i il·lusió per tenir un primer contacte amb el món laboral. Per això, són una gran font de creativitat i podran aportar al teu negoci noves idees i perspectives diferents.

Així que, per què no apostar per aquesta opció? Et convidem a conèixer aquestes tres raons que segurament et convenceran per a que vegis la contractació de becaris com una oportunitat d´èxit per a la teva empresa, endavant!

#1 Gent nova, perspectives diferents

Si la creativitat és un dels ingredients imprescindibles per a l´èxit de la teva empresa i notes que últimament brilla per la seva absència, tingues en compte la possibilitat de contractar a un becari com una opció molt valuosa i enriquidora per al teu negoci. Aportaran un aire fresc, noves idees, actitud motivadora i ganes d´emprendre nous reptes i projectes.

Els becaris aporten a la teva empresa noves idees, actitud motivadora i ganes d´emprendre nous reptes i projectes

#2 Reducció de costos, obvi!

Es cert que per a les empreses que estan en recerca activa i continua de personal, la selecció i contractació suposa fer una inversió que moltes no es poden permetre. Així doncs, apostar per un programa de pràctiques representa per elles una solució que els permet reduir costos en llargs processos de selecció, entre d´altres aspectes.

#3 Inversió de futur… per ambdues parts

La contractació de becaris suposa una inversió de futur tant pel becari en si mateix com per a la empresa

Trobar un treballador que encaixi perfectament amb el perfil que estan buscant, en ocasions, pot ser com trobar una agulla en un paller, cert? En aquests casos, la contractació de becaris suposa una gran oportunitat per ambdues parts (el becari en qüestió i la empresa): el becari rep formació laboral dels propis professionals, i la empresa te la possibilitat de buscar nous talents i formar des de cero als que podrien ser els seus futurs empleats.

 “Les oportunitats no passen, les crees”

Chris Grosser

Compártelo

Inici de sessió