Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-03-23

Al món dels negocis solem tenir com a prioritat treballar en estar sempre preparats per afrontar qualsevol situació que es pugui presentar a la nostra empresa. Però, no dediquem la suficient atenció a la peça clau de tot negoci: els nostres treballadors.

Per assolir l´èxit empresarial es necessari alinear els requeriments del nostre negoci amb les necessitats dels treballadors

D´aquesta manera i per assolir l´èxit empresarial, es necessari alinear els requeriments del nostre negoci amb les necessitats dels treballadors. Fes un cop d´ull a aquestes situacions en les que et podries veure embolicat com a empresari i descobreix com hauries d´afrontar-les per a que ambdues parts (treballador i empresa) surtin beneficiats: 3,2,1…Allà van!

#1 Quan et demanen un augment de sou:

Un augment de sou representa un reconeixement per la seva vàlua, confiança i aptituds dels treballadors i, des del moment que els contractes, saps que tard o d´hora hauràs d´oferir-li per tal de seguir motivant-los a continuar amb un bon acompliment.

Quan son ells qui et demanen l´augment de sou, has d´optar per ser caut, reflexiu i mantenir una posició de diàleg i entesa amb el treballador en qüestió. I a l´hora de decidir oferir aquest augment, hauràs de tenir en compte una sèrie d´aspectes i requisits que tindrà que complir per poder optar-hi, com poden ser: compliment d´objectius empresarials, capacitat resolutiva, comunicativa, bona relació amb la resta de treballadors, aprenentatge professional, creixement a la empresa, entre d´altres.

#2 Sol·licitud de vacances:

Saber com gestionar les vacances a la teva empresa no resulta una tasca fàcil, però si necessària, ja que una bona planificació t´ajudarà a evitar que apareguin imprevistos i a tenir-ho tot sota control en absència dels treballadors.

Així doncs, la millor opció per gestionar les sol·licituds de vacances dels teus treballadors es apostar per eines online que permetin ser accessibles i visualitzades per tota la empresa, de manera que tots estiguin al corrent de les absències de cadascun i es podran organitzar i repartir les tasques amb previsió i planificació.

#3 I… Si necessites una reducció de jornada?:

Es probable que existeixin situacions en les que algun treballador de la teva empresa necessiti sol·licitar una reducció de jornada, ja sigui per motius personals, familiars o de salut.

En aquests casos, pot ser que la opció mes idònia sigui obrir un nou procés de selecció per contractar a una persona a mitja jornada o un freelancer que treballi des de casa per suplir i aconseguir els objectius mensuals establerts de la empresa.

#4 Què fer quan sol·liciten una excedència?:

En el moment en que un treballador demani una excedència voluntària has de tenir un pla fixat. Però, Com traçar un pla? Pots començar focalitzant la teva atenció en els anteriors processos de selecció, en els que segurament el teu departament de RR.HH haurà entrevistat a diversos candidats pel mateix lloc de treball, veritat? Bé, doncs tingues el costum de guardar sempre el seus currículums, potser que en aquesta ocasió tinguis que rescatar-los  per cobrir una excedència i la teva tasca de recerca es vegi molt agilitzada.

“La millor feina és aquella que es fa en equip”

Hernán Sabio

Compártelo

Inici de sessió