Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-11-16

Aquest és una de les qüestions que hauries de preguntar-te, i és que conèixer les habilitats del teu soci és imprescindible, ja que (Se suposa) que és la persona en la qual has confiat perquè treballi braç a braç amb tu pel bon funcionament i creixement del teu negoci, no és així?

Tenir un bon soci és una garantia que tot sortirà millor en el teu negoci

A continuació, et revelem com seleccionar a un bon soci i quins haurien de ser les qualitats El teu, les compleix?

1. Compromís:

El teu soci, sens dubte, ha d’estar completament compromès en el negoci, treballar de valent i tenir certa capacitat de sacrifici: només així l’estratègia es veurà beneficiada i l’experiència dels teus clients també.

2. Adaptable i flexible:

Un bon soci ha de tenir una gran capacitat d’adaptació a possibles canvis i als diferents escenaris que  se solen donar en el frenètic mon dels negocis.

 3. Saber treballar en equip:

La humanitat, saber estar i la confiança en un mateix són ingredients clau per poder treballar en equip de forma eficaç, així que assegurat que el teu soci tingui aquestes qualitats, Endavant!

 4. Tenir una comunicación eficiente i constructiva:

El teu soci, ha de mostrar destresa en l’infinit mon de la paraula, tenir don de gent i saber aprofitar cada oportunitat per practicar el networking. A més a més, la seva opinió sempre compta, de manera que haurà de tenir una àmplia visió i capacitat de crítica davant de qualsevol assumpte que afecti l’empresa.

5. Hàbits de treball, visió i objectius similars als teus:

Ambdós heu de tenir afinitat, la mateixa filosofia de treball, compartir metes, i estar al mateix nivell per poder afrontar els reptes empresarials de la manera més eficaç. Així que, assegurat que la visió del futur de l’empresa del teu soci està en la mateixa línia que els teus ideals.

En resum, el teu soci ha de ser com una extensió teva i disposar d’aquelles habilitats que et complementen i t’ajuden en aquelles àrees del negoci que no domines del tot; En definitiva, heu de ser el tàndem perfecte.

“La visió sense l’execució, només és una al·lucinació”

Henry ford

Compártelo

Inici de sessió