Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-10-23

Les xarxes socials han suposat una revolució fonamental al networking, és a dir, en l’art d’aconseguir contactes interessants pel desenvolupament del negoci. Però, és ben cert que avui dia qualsevol compte amb perfils a les principals xarxes socials com LinkedIn, Facebook o Twitter, es sol donar més importància al número de seguidors amb el que es compta que a allò veritablement important: saber relacionar-se amb les persones  adequades a cada context.Això suposa tenir contacte amb aquelles persones que realment tenen pes durant la presa de decisions i estar disposat a establir una comunicació fluida, tant a l’hora d’emetre missatges com a l’hora de realitzar una escolta activa.

Tenint això en compte, és de màxima importància saber on i a qui preguntar per aconseguir el teu objectiu.Més enllà de la participació en esdeveniments de networking, organitzats expressament per a intercanviar contactes i experiències professionals, en qualsevol moment es podria creuar en la teva vida el mediador idoni, capaç de posar-te en contacte amb un possible client o amb un empresari d’èxit. De fet, la major part de contactes s’aconsegueix de manera fortuïta durant unes vacances, a la cua o durant llargues esperes a estacions i aeroports.Mai sabem les portes que poden obrir-se casualment, afrontant la situació amb amabilitat i cordialitat. Així que, ja ho saps, aprofita cada ocasió per petita o inoportuna que sembli i fes-te amb el valor per actuar.Un cop aconsegueixis establir una primera presa de contacte, no ho dubtis, llança’t i fer-li veure tot allò que li pots oferir a nivell professional. Deixa de costat les teves inseguretats i evita disculpar-te per “molestar”. Aquest fet pot ser percebut pel teu interlocutor com una falta total de seguretat, en lloc d’una formalitat educada.

És ben cert que a nivell nacional aconseguir contactes pot resultar una tasca relativament senzilla, resulta obvi que aquesta tasca es complica quan les nostres fronteres s’amplien en negocis de caràcter internacional o a empreses dedicades a l’exportació. Per això des de Lexington posem a la teva disposició tot el que estigui al nostre abast per a connectar-te amb les persones que puguis donar-te les respostes que estàs buscant amb les nostres solucions a tot el món a través de la xarxa internacional de centres de negoci Locartis.

“El futur té molts noms. Per als dèbils és l’inabastable. Per als temorosos, allò desconegut. Per els valents és l’oportunitat.”

Víctor Hugo

Compártelo

Inici de sessió