Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-09-05

El convencional concepte d’oficina està canviant i així hem estat veient en els últims posts en els quals hem exposat les noves tendències en la configuració d’espais de treball com el concepte de hot desking, oficines open space o els flex spaces. Tots i cada uns d’ells amb unes particularitats úniques i especifiques, tot i que alguna cosa en comú: són espais de treball més flexibles i adaptables als ritmes de cada empresa i/o client.

Les oficines smart ofereixen als usuaris les solucions tecnològiques més avançades i zones més confortables i adaptables a les seves necessitats

L’oficina no podia ser menys, així que també s’uneix a aquests conceptes oferint als usuaris les solucions tecnològiques més avançades i les zones més confortables i adaptables a les seves necessitats amb l’objectiu de potenciar la seva productivitat i impulsar la seva creativitat.

A Lexington, com experts en la configuració d’espais de treball, apostem per workspaces que representen un punt de trobada, que donen suport al benestar dels usuaris i generen alhora, una millor experiència positiva. Per això, estem treballant constantment en la reinvenció i adaptació de noves oficines que responguin a aquestes premisses, i precisament és clau destacar:

  • La recent obertura de la planta 8 del workspace Castellana-Azca que defineix perfectament el concepte d’oficina smart. El seu equipament, la llum natural, les instal·lacions i el disseny de cada moble són l’essència d’un espai innovador, funcional i inspirador, pensat per allunyar-se del convencional. Així mateix, les seves zones versàtils de treball, zones de reunions informals i estètica trencadora fan d’aquest workspace la millor opció per aquelles empreses que busquen marcar la diferencia.
  • I la pròxima obertura al novembre d’un workspace de tres plantes, situat al Carrer Principe de Vergara de Madrid, en la que accessibilitat i operativitat es barregen per oferir un espai perfecte per a qualsevol mena d’empresa, independentment del sector d’activitat al qual pertany i de la seva grandària.

Així que, si vols treballar en oficines a l’última que ofereixen les millors solucions personalitzades i adaptables a les teves necessitats empresarials, no dubtis en contactar-nos i sol·licitar tota la informació que necessitis: endavant, uneix-te a l’oficina del futur, uneix-te a l’oficina smart!

Les persones exitoses són persones corrents amb una decisió extraordinària”.Mary Kay

Compártelo

Inici de sessió