Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-12-28

Ens acostem a la recta final d’any, moment perfecte per fer el balanç! 12 mesos plens d’èxit, nous companys, pot ser que de moments estressants i un sense fi de situacions que es recorden (Inclús) amb enyorança oi?

Comença un nou any, així que fes balanç del qual estem a punt de deixar enrere i proposat aquells objectius que desitgis, trencant amb els hàbits laborals que t’impedeixin aconseguir-los

En aquest post ens centrarem en els punts que podem perfeccionar de cara a l’inici de l’any nou, 4 canvis d’hàbit en la feina que ens ajudaran a millorar com professionals i com a part d’un equip. Anem a conèixer-los!

#1 > Busca sempre la part positiva de les coses.

A vegades, ens podem arribar a frustrar per no assolir els objectius empresarials que ens hem marcat, ja sigui per l’ambició d’aquesta fita o bé perquè no hem estat al peu del canó. Però tot i posar tota la carn al braser, hem d’assumir cada “derrota” i ser conscients que ho aconseguirem la pròxima vegada. En totes i cada una de les situacions es CLAU se capaços de treure la part positiva, i és que cada cosa (bona o dolenta) sempre hi ha alguna cosa que es pot aprendre, sempre!

#2 > Planifica i desorganitzat… Que?

Sí, és així. Busca el contrari: si ets desorganitzat a la feina, centra els teus esforços al pròxim 2018 en portar a terme una rutina de feina organitzada i plenament planificada (intenta-ho, almenys). Si ets una persona metòdica i tu i la teva agenda esteu completament mimetitzats, intenta prescindir a poc a poc d’ella, trenca de tant en tant amb la teva rutina de feina i aprendràs a ser més creatiu i deixar volar la teva imaginació. La inspiració està més a prop del que et penses. Endavant!

#3 > Reconèixer els assoliments

Si no tens costum de reconèixer el bon quefer dels teus treballadors o companys, comença a fer-ho el pròxim 2018. Ells necessiten una font motivadora que els inspiri a seguir treballant en la mateixa línia i els ajudi a créixer com a professionals, donant el millor de si mateixos i aconseguint els objectius empresarials marcats. D’aquesta manera, també posaran el seu gra de sorra perquè l’empresa funcioni com “la seda”, així que, repeteix: “en el 2018 em comprometo a celebrar els èxits i a compartir les bones notícies amb els meus treballadors”;)

#4 > Coneix als teus compis fora de l’oficina

Practicar el networking entre els teus companys i treballadors  és una gran manera  de construir relacions que ajuden al bon rendiment i impulsen la productivitat general de l’empresa. Doncs si existeix confiança, respecte i coneixement de la resta dels treballadors, sens dubte, tot sortirà millor, molt millor!

“Els bons equips incorporen el treball en equip a la seva cultura, creant així els maons per l’èxit”

 Ted Sundquist

Compártelo

Inici de sessió