Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-09-09

Després dels mesos d’estiu i el merescut descans, setembre ve amb les piles carregades i tota la seva força. I amb mes del 76% de la població vacunada, la volta a la normalitat (a una més semblant a la que coneixíem abans de la pandèmia) està cada cop més a prop.

Tot i que, sense cap dubte, el teletreball és una realitat que ha arribat per quedar-se. I és que l’oficina ja no és l’únic lloc en el qual els treballadors poden desenvolupar la seva activitat amb la màxima eficiència possible. El treball híbrid és la modalitat escollida per la gran majoria de les empreses a la seva tornada a l’oficina.

Segons un recent estudi sobre la seguretat en el treball realitzat per B+SAFE, a menys del 12% dels treballadors els hi agradaria teletreballar tot el temps. És el model de treball híbrid en el seu lloc, que ha aconseguit conquistar a més del 60% dels treballadors i directius, una fórmula que combina el treball en remot amb la tornada a l’oficina, alternant així el teletreball i el treball presencial.

El teletreball és una realitat que ha arribat per quedar-se, i és que l’oficina ja no és l’únic lloc en el qual els treballadors poden desenvolupar la seva activitat amb la màxima eficiència possible. Això no obstant, només un 12% dels treballadors voldrien treballar en remot tot el temps i més del 60% es decanten pel model híbrid.

Tots, sense excepció, esperàvem aquesta tornada a l’oficina com aigua de maig. Oi? Tot i que tampoc podem negar que la pandèmia ha portat noves modalitats de treball, noves rutines i una nova necessitat de conciliació molt més forta que ja no podem (ni volem) ignorar. És per això que el treballador híbrid és el protagonista d’aquesta volta a l’oficina a setembre.

Potser t'interessa

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

Hola, setembre, hola oficines híbrides

Els treballadors tenen clares les seves preferències: combinar el teletreball alguns dies a la setmana amb assistir a l’oficina altres tants, i així tenir l’oportunitat de tornar a fer reunions presencials, sessions de brainstorming amb l’equip i on els breaks pel cafè siguin breaks de veritat. Però, remarà, l’espai d’oficina a favor seu? Serà capaç l’oficina de sempre d’acompanyar aquestes noves rutines?

L’oficina híbrida és la solució a la qual aspiren el 62.5% de les empreses espanyoles per afrontar aquesta tornada a l’escola. Espais flexibles per facilitar a les empreses la volta a l’oficina, on poden implantar una rotació d’equips, complir amb totes les mesures de seguretat, i a més a més, gaudir de sales de reunions, break àrees, i booths en els quals poder seguir amb aquestes videoconferències, ja que son part de la nostra rutina.

Un dels trends d’aquesta temporada és la fórmula del 3+2: tres dies de reunions presencials, àpats a l’oficina i aire fresc més dos dies de teletreball, per aprofitar i no matinar tant, esmorzar virtualment amb l’equip o concentrar-te 100% en aquest projecte que requereix tota la teva atenció.

A més a més, les oficines i fórmules de treball híbrid ajudaran també a lligar els caps que segueixen quedant solts en el teletreball i reforçaran les raons per tornar a l’oficina en aquest 2021. La volta a l’oficina de manera presencial fa que sigui més fàcil respectar els horaris quan toqui treballar des de casa, perquè els treballadors tindran una rutina molt marcada i podran deixar enrere el sentiment de no ser prou productiu durant el temps que passen treballant des del menjador. És l’excusa perfecta per sortir de casa i canviar d’aire quan un projecte creatiu no tira endavant.

El model híbrid serà capaç de lligar els caps que segueixen quedant solts en el teletreball, com els horaris caòtics, la impossibilitat de desconnectar i l’oportunitat de canviar d’aires o treballar des de casa, segons el dia.

En definitiva, la clau de l’èxit és prendre aquesta volta a l’oficina com el tancament d’una etapa i el començament d’un altre. És hora de deixar enrere la montana russa que ha estat. Aquest últim any, l’adaptació obligada d’un dia per l’altre i els canvis de rutina per afrontar aquest mes de setembre com la vertadera volta a la normalitat… amb un plus! El 2019 tan sols el 5% dels espanyols tenia la possibilitat de teletreballar, i és que poder combinar el teletreball amb el treball presencial ha estat el descobriment de l’any. Permetent per fi, que la conciliació familiar i personal siguin una realitat en la vida de molts espanyols.

Els nostres espais de treball híbrids

A Lexington fa mesos que estem ideant les millors fórmules pels nostres clients, amb les que la seva pròpia tornada a l’oficina sigui el més natural possible. Avui, et convidem a fer una checklist amb totes aquestes noves necessitats i escullis quina opció s’adapta millor a tu.

L’oficina híbrida de Lexington va més enllà, amb modalitats pensades per a cada tipus d’empresa, sense llargs períodes de contractació, i amb tots els serveis extres, inclosos. A més a més, comptem amb bons per dies o per hores per fe ús tant de les nostres àrees comunes com de les nostres oficines privades de manera totalment flexible.

Fes clic aquí i uneix-te a el corrent d’empreses que han començat setembre a la seva nova oficina deslocalitzant equips, implementant el model de treball híbrid 3+2 i gaudint, per fi, de la tornada a l’oficina.

“Never get so busy making a living that you forget to make a life.” —Dolly Parton

Compártelo

Inici de sessió