8 TOP consells per sortir de la rutina de treball

8 TOP consells per sortir de la rutina de treball

¿Cansat de fer el mateix tots el dies durant tots el mesos de l´any? ¿Et sents estancat a la feina i creus que la teva productivitat ha arribat al seu límit? Per acabar amb això, la solució es trencar amb la rutina de treball. Segueix aquests tips per saber com sortir d´ella i començar cada jornada laboral amb les piles ben carregades:

Si creus que ja no ets tan productiu a la feina com abans, ha arribat el moment de trencar amb la rutina i incorporar nous hàbits a la teva jornada laboral

 1. Adopta una actitud receptiva

Abans de res, has de tenir molt en compte que si vols canviar la teva rutina de treball, hauràs d´adoptar una actitud més receptiva i proactiva, ja que només amb el teu interès i motivació aconseguiràs trencar amb la monotonia.

2. Marca´t “mini” reptes cada setmana

Omple d´emoció les teves jornades laborals i estableix objectius i desafiaments setmanals, ¡lluita per aconseguir-los! Si no saps bé com organitzar-te, pots comptar amb apps que t´ajudaran a gestionar el treball i administrar-ho d´una manera més eficient. D´aquesta manera, aconseguiràs que cada setmana sigui diferent i més dinàmica i la teva productivitat augmentarà.

3. Canvia el mitjà de transport i la ruta

Si fins ara només anaves a treballar en cotxe o en bus, ¡es moment de canviar! Tria una bona bici o decideix anar-hi a peu si no està molt lluny. D´aquesta manera, t´obligaràs no només a fer una mica d´exercici (necessari) cada dia, sinó que a més a més arribaràs a la oficina més relaxat i airejat.

D´altra banda, si prefereixes seguir utilitzant el mateix mitjà de transport, una altra opció que tens es canviar la ruta per arribar a la teva feina, això t´ajudarà a conèixer nous escenaris, ja que veure “el mateix” tots el dies, avorreix i no deixa impulsar els teus pensaments i creativitat.

4. Los ‘coffee time’ seran el teu millor aliat

Passa més temps a les zones comunes como coffee points o zones de descans de la teva oficina i aprofita´ls com a punts de trobada per gaudir de moments de desconnexió i fomentar el networking i el treball en equip.

Les zones comunes fomenten el networking, la creativitat i el treball en equip

 5. Deixa´t guiar més pels instints

Es hora de deixar una mica de costat la ment i donar pas als teus instints. En ocasions, silenciar la raó i escoltar els pressentiments deixa fluir certes improvisacions que estimularan la teva motivació.

6. Surt, respira i recarrega piles

Al teu temps de descans, fes una volta per l´exterior de la oficina, estira les cames, respira aire nou i agafa energia per recarregar-te les piles i continuar amb la teva jornada, ¡El teu cos i ment ho necessiten!

7. Estimula la teva creativitat

Per impulsar la creativitat a la teva rutina laboral, pots escriure a mà les teves idees, eliminar els pensaments negatius, adoptar una actitud emprenedora, donar un respir a l´ordinador de tant en tant o demanar feedback als teus companys amb més freqüència.

8. No canviïs les teves rutines de son

Això es l´únic que no aconsellem que canviïs: les hores d´anar a dormir i aixecar-se cada dia. Els experts recomanen que, per a ser més productius, haurem d´establir les mateixes hores d´anar a dormir cada nit i aixecar-se cada matí. Si no ho compleixes, pren nota i…¡posa´t l´alarma del rellotge!

  “La rutina es l´hàbit de renunciar a pensar”

José Ingenieros

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

8 Comments

 1. Uberto Març 10, 2017

  Pero a veces hay que cooperar con la rutina y entonces es muy díficil mantener el nivel de motivación elevado. Creo que una solucción pueda ser la metodología ágil como kanbantool.com/es/ que nos permite restringir la longitud del horario y darnos unas ramas especificas del tiempo para cada tarea.

  • lexington Març 16, 2017

   Hola Uberto,

   Gracias por tu apreciación.

   Un saludo!

 2. Así puedes romper tu rutina de trabajo para ser más productivo Març 17, 2017

  […] Así puedes romper tu rutina de trabajo para ser más productivo […]

 3. Coach empresarial: quién es y cuáles son sus funciones motivacionales | Lexington Maig 4, 2017

  […] es la persona encargada de motivar a aquellos empleados que están inmersos en una intensa rutina de trabajo que les puede llegar a afectar a la hora de conseguir sus objetivos […]

 4. Entrena tu cerebro: 6 ejercicios para agilizar la memoria | Lexington Maig 25, 2017

  […] 2. Rompe con la rutina: […]

 5. 5 malos hábitos en el trabajo que debes corregir | Lexington Juny 8, 2017

  […] muchas ocasiones estamos tan envueltos en la rutina de trabajo que no somos conscientes de cómo realizamos cada tarea o cómo nos comportamos en nuestro entorno […]

 6. 5 consejos para un buen comienzo de semana | Lexington Juliol 6, 2017

  […] a reducir la productividad, así que para un buen comienzo de semana debes dejártelas en casa y salir de la rutina laboral para evitarlas, ¿cómo? Aprovecha los momentos de distracción para realizar mini descansos, de […]

 7. 6 ejercicios para relajarse en la oficina y olvidarse (para siempre) del estrés | Lexington Setembre 28, 2017

  […] cuerpo parece haber corrido una maratón, practica diariamente estos ejercicios en la oficina para olvidarte de la rutina, relajarte, concentrarte y aumentar tu productividad, ¡tú […]

Leave a reply