Les 5 millors eines per fer videoconferències

Les 5 millors eines per fer videoconferències

Les noves tecnologies ens han permès millorar i facilitar les nostres tasques, sobretot quan parlem del entorn laboral. En aquest sentit, les videoconferències han suposat una revolució en el mon dels negocis, ja que permeten dur a terme reunions i presentacions estant a kilòmetres de distància sense que aquest handicap suposi cap tipus de problema, sinó tot el contrari: permet que s’optimitzin els recursos i el temps utilitzat.

Les millors eines que s’utilitzen actualment per a realitzar conferències

 1. Skype: és el líder del mercat en trucades via Internet i videotrucades grupals, ja que té una qualitat d’ audio i vídeo excel·lent. A més, les videotrucades són gratuïtes i poden suportar quasi tots els dispositius i sistemes operatius: Windows, Windows 8, Windows Phone, Android, Mac, iPhone, iPad, Kindle Fire, Smart TV, etc. També permet enviar arxius de qualsevol tipus, trucar a telèfons fix i mòbils i activar des de  Outlook.
 2. Google Hangouts: Posseeix nombroses avantatges ja que està potenciada per totes les eines i aplicacions de Google. Té gran velocitat, estabilitat, potents servidors o pot executar-se sobre quasi qualsevol plataforma. Permet videoconferències múltiples i gratuïtes amb fins a dotze usuaris al mateix temps. A més, pot treballar de manera col·laborativa amb Google Docs, es pot compartir la pantalla, arxius i notes i fins i tot xatejar.
 3. Meeting Burner: és un servei de videoconferència que ofereix la possibilitat de gravar audio, compartit la pantalla i permet una connexió simultània amb fins a deu usuaris. A més, pot executar-se al navegador de qualsevol dispositiu i compta amb un sistema d’estadístiques per a comprovar l’activitat dels participants.
 4. Meetin.gs: és una eina de gestió de reunions per videoconferència que utilitza el motor de Skype per a la transmissió de vídeo. També permet crear esdeveniments a l’agenda per a convocar als participants a la reunió, editar documents, compartir notes i fitxers, gestionar agendes, etc. A més, s’integra perfetament amb Dropbox, serveis de calendaris i xarxes socials i està disponible tant per iOS com per a Android.
 5.  TinyChat: Aquesta eina actua com sala de xat de vídeo, encara que l’aspecte realment important i diferenciador és que permet l’ integració amb les xarxes socials com Facebook, Twitter i Tumblr, la qual cosa és perfecte per interactuar amb els seguidors de la nostra marca. A més, poden participar fins a 12 persones simultàniament, al mateix temps que xatejen.

Als centres de negoci Lexington posem a la teva disposició un servei de videoconferències amb el que podràs connectar-te des de 4 llocs diferents a la vegada a través de RDSI o IP. A més, es podran realitzar presentacions simultànies amb el conversor SVGA-PAL, de manera que estaràs 100% preparat per a la teva reunió o presentació.

“El més important de la comunicació és escoltar el que no es diu”. Peter Drucker.

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

12 Comments

 1. 4 ventajas de hacer reuniones por videoconferencia | Lexington Juliol 14, 2016

  […] a la videoconferencia como mecanismo para hacer reuniones favorece el buen funcionamiento de las empresas que desarrollan su actividad en diferentes países, […]

 2. Eric Desembre 21, 2016

  Sé que post es algo más antiguo, pero yo añadiría la de ClassOnLive tampoco quiero hacerles mucha publi x’D Pero la cuestión es que tiene un soporte y capacidad muy buena para albergar hasta 150 asistentes online y por videoconferencia.

  • lexington Desembre 28, 2016

   Gracias por tu apreciación, Eric.

   Un saludo 😉

 3. Sebastián Abril 11, 2017

  Nosotros hasta ahora aquí en la oficina hemos utlizado http://www.classonlive.com y la verdad es que no ha resultado genial con toda las funcionalidades que tiene y la facilidad de usarlas, además cuando he tenido algún problema el soporte ha andando bien

  • lexington Abril 12, 2017

   Gracias por contarnos vuestra experiencia, Sebastián

 4. centralita virtual Juny 12, 2017

  ¡Què bueno! Ciertos criterios. Manten este espiritu es un articulo estupendo. Tengo que leer màs posts como este.

  Saludos

  • lexington Juny 14, 2017

   Gracias! 😉

 5. 5 Apps de trabajo para gestionar tu negocio en vacaciones | Lexington Juny 22, 2017

  […] quieres conocer las mejores herramientas para realizar videoconferencias, haz clic aquí y descárgate nuestra guía […]

 6. Kike Maig 7, 2018

  Echo de menos que incluyan más cosas. Como almacenamiento en la nube, llamadas e incluso una centralita virtual para atender llamadas.

  Existen herrmaientas como Skype for Business o Gluppi que sí dan más cosas..

  • lexington Maig 30, 2018

   Muchas gracias por tu apreciación.
   Un saludo!

 7. Fibra Optica Online Abril 22, 2019

  Antes de todo daros la enhorabuena por este artículo, no hay duda de que sabéis de lo que charláis, referente a toda la información, un saludo.

  • lexington Abril 24, 2019

   Muchas gracias por tu apreciación. Un saludo

Leave a reply