[TOP 5] Estratègies per saber com retenir el talent de la teva empresa

[TOP 5] Estratègies per saber com retenir el talent de la teva empresa

Trobar un perfil professional que encaixi a la perfecció amb el que requereix la teva empresa, a vegades, pot ser el mateix que buscar una agulla en un paller. Així doncs, per evitar llargs i feixucs processos de selecció, et proposem unes tècniques perquè sàpigues com retenir talent empresarial des de el principi:

El capital humà de la teva empresa és el motor que la conduirà a l’èxit, així que detecta, atreu i reten el millor talent

#1 Treballa bé la marca de la teva empresa

La teva carta de presentació ha d’estar ben treballada: la construcció de la marca potent i desitjable, que destaqui per sobre de les altres, facilitarà que el talent vulgui per si sol formar part del teu projecte.

#2 Motivació, motivació i més motivació

Un treballador motivat és més productiu i eficient. Així doncs, aposta per la pràctica de les activitats que fomenten el treball en equip i decantat per l’escolta activa dels teus treballadors.
Tanmateix, per augmentar la seva motivació, premiar-los per la feina ben feta. Això ajudarà considerablement a què vulguin superar-se cada dia i assolir els objectius empresarials amb mes constància, interès i responsabilitat.

#3 Potencia les formacions a l’empresa

Tot aquell treballador que disposa d’una gran formació aporta més valor a l’empresa, així que forja el seu talent amb contínues formacions. Com? Oferir-los un ampli programa de cursos, xerrades, conferències… durant tot l’any i ajudar-los a fer que el seu talent flueixi i es consolidi de manera natural.

#4 Crea un ambient de feina òptim

Disposar d’un espai de feina flexible i adaptable a les necessitats i ritmes de cada treballador és imprescindible per retenir el talent, ja que els ajuda a estimular la seva creativitat, a estar més motivats i a ser més eficients a la seva rutina de feina coneix els nostres!

#5 Aposta per la flexibilitat laboral

Trobar un equilibri entre la feina i la vida personal augmenta la productivitat dels treballadors i manté una actitud positiva davant la majoria de circumstàncies, cosa que ajuda a potenciar el seu gran talent.

Cal destacar que la retenció del talent empresarial no s’improvisa i, si vols tenir una plantilla enginyosa, has de començar a fer els deures com més aviat millor. Pren nota de les tècniques que t’acabem de detallar i cap a l’èxit s’ha dit!

 “No existeix gran talent sense gran voluntat”

Honoré de Balzac

 

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply